tiistai 27. marraskuuta 2012

Neljän sauman mekko ja jouluisia Maitotyttöjä


Halusin kokeilla ralliraitaa pystyyn ja muokkasin tähän tarkoitukseen tyttären mekkokaavasta nelisaumaisen. Onnistui yli odotusten!!! :) Helman röyhelö on kiinnitetty ilman käänteitä pelkällä päälipeitetikillä, olisi muuten tullut liian tönkkö kun on joustofroteeta ja framilonia samassa. Hihat on "pillimallia" kun leikkelin ne Maitotyttöjen jämäpaloista eikä sattunut olemaan leveämpää... Hyvin sopii tähän kun on muutenkin superslimmi malli tällä kankaalla, ehkä hieman olisi pitänyt huomioida tuota neuloksen tiukkuutta tähän suuntaan leikatessa... Mutta tyttöä ei ainakaan haittaa joten en valita. :) Kaveriksi mekko sai merinovillaiset housut.


Maitotyttörintamalla Tytti sai valmiiksi kasan mekkoja (8kpl: S, 2xM, M/MAXI, L, XL, XXL, XXL/MAXI) Tanyasumin ihanasta pikkusydän-joustiksesta.


Nämä tulevat myyntiin huomenna 28.11.2012 kello 13:00 hintaan 85€/kpl. Marraskuun loppuun saakka hintaan sisältyy myös postikulut, joulukuun alusta verkkokauppaan lisätään 3€ postit. Näitä tehdään vielä pieni kakkoserä joulukuun alussa kun on nähty mitä kokoja jäädään kaipailemaan....

Loppuun vielä pakko laittaa Tytiltä saatu ihana sovituskuva... Kyllä ne vaan aina näyttää paremmalta ihmisen päällä (sorry rouva Pleksi)... :) Kiitos Tytti!!! :)


keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Tunikoita vihreästä Ralliraidasta

Katjalta valmistui pieni erä (5kpl: S, M, 2xL, XL) vihreitä ralliraitatunikoita luonnonvalkoisilla kaaritaskuilla ja 3/4-hihoilla.


Nämä tulevat myyntiin huomenna 22.11.2012 kello 13:00, hinta 80€/kpl sisältäen arvonlisäveron ja postikulut Suomessa. Raitakangas on napakampaa kuin yksiväriset froteet, mutta napakkuus on huomioitu kaavassa, joten kokotaulukon pitäisi pitää suurinpiirtein paikkansa.

tiistai 13. marraskuuta 2012

Ralliraitapaitoja

Pitkähihaisia on kaipailtu froteisena, joten Tytti ompeli minisarjan keltaisesta Ralliraidasta. Näitä syntyi 5kpl (XS-XL). NAM sanon minä! :) Ensimmäistä kertaa rouva Pleksikin sai ylleen sopivan paidan (XS).


Nämä tulevat myyntiin verkkokauppaan huomenna 14.11.2012 kello 13:00, hinta 65€/kpl. Kangas on napakampaa kuin yksiväriset froteet, mutta napakkuus on huomioitu kaavassa, joten kokotaulukon pitäisi pitää suurinpiirtein paikkansa. "Tuntumaltaan" paita on kuitenkin napakampi kuin joustavammista materiaaleista ommeltu, ja tukee rintaa paremmin! Kangas on myös esipesty, joten kutistumista ei enää tapahdu, pikemminkin nämä joustavat luonnonmateriaalit tuppaavat mukautumaan käyttäjänsä muotoihin käytön ja pesujen myötä. :)

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Merinovillaa isille

Isi on toivonut merinovillaista kerrastoa, joten saamansa piti! Rintaan applikoin viime vuodelta tutun super-ISI-logon. Luonnollisesti merinovillaa sekin. :)


tiistai 6. marraskuuta 2012

Villakettuja

Olen pidemmän aikaa hautonut ajatusta merinovillan applikoinnista... Ja nyt kun tytär tarvitsi uuden yöpuvun oli korkea aika kokeilla! Applikoin ensin hihaan kukkasen, ja kun se onnistui, innostuin tekemään vähän enempi... :D Kuvaamista en malttanut lykätä huomiseen, joten värit on vähän mitä on... 92cm body on siis ruskeaa merino-interlockia, 50cm turkoosia ja oranssia merino-interlockia. Kanttaukset ja applikaatiot molemmissa merino-interlockia. Eli lankoja, neppejä, kokolappuja ja tuotelappuja lukuunottamatta nämä ovat 100% villaa!!! :D


Olen ihan intona, merinovilla on niin maailman ihanin materiaali! Ja kun yövaipatus hoidetaan sisävaipalla ja villahousuilla, villainen body täydentää kokonaisuuden loistavasti: sen sijaan että se levittäisi läpi tulleet pissat (juu säännöllisesti niitäkin tulee kun olen liian väsynyt pissattamaan keskellä yötä ja tuollainen 2v pissaa aika paljon...) se toimiikin lisäeristeenä! :)

lauantai 3. marraskuuta 2012

Pipsa Possu

2-weelle synttärilahjaksi 92cm Pipsa Possu -velourmekko. Possun poskelle kävi vähän pöhkösti kun pinkki lanka loppui juuri viime metreillä! Puolet poskesta on siis applikoitu vaaleanpunaisella (pyhäinpäivä ja juhlat tunnin päästä joten minkäs teet)... Hihoihin koitin tuollaista pussimallin leikkausta kun tiedän että tämä on saajalleen vielä jonkin aikaa tosi iso.


Pisara-aukosta pääntiessä tykkään tosi paljon, se on mukava tehdä nauhankääntäjällä, eikä jää sitä sivulle tikattavaa möttiä mikä kääntäjällä tehdessä jäisi ilman aukkoa ja nappia. Inhoan niitä möttejä niin paljon että teen paljon mieluummin renkaana ilman kääntäjää kuin kääntäjällä jos ei ole tällaista "oikotietä" olemassa. Tuon pisaran kiristän vielä nyörillä, jonka pujotan neulalla sisään pisaran kanttauksen jälkeen ennen kaula-aukon kanttausta. Parin pesun jälkeen se istuu jo tosi nätisti (tai varmaan heti jos silittäisi, en viitsi). :)