tiistai 26. helmikuuta 2013

Riemukukat tuli!


Nyt ne on täällä! :) Tuo pohjan kuultaminen on huolestuttanut, joten tässä lähikuva missä näkyy taite. Vähän kuultaa, mutta ei onneksi pahasti.


Maitotyttöjäkin on saatu lisää aikaiseksi! T-paitavarasto on tyhjentynyt hälyttävästi, joten Sanna sai ensimmäisenä urakkanaan ommella kasan (3xS, 5xM, 3xL, XL) keltaisia Ralliraita-teeppareita. Näitä on niin reilusti että uskallan naputella suoraan verkkokauppaan, pitäisi riittää... :) Hinta 55€/kpl, löytyy täältä.


sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Velour-Maitotyttö


Sunnuntaina on ristiäiset ja jotain pitää sinnekin panna päälle. Sain joululahjaksi ihanat Marimekon sukkikset, joten valkkasin niihin sopivan velourin josta tein kokeeksi Maitotyttömekon. Olen meinaan jo pidempään tuumannut miten velour mahtaisi näissä toimia, joten tässä tulee nyt sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla... Jos toimii niin voitais ottaa tuotantoon velour-Maitotyttöjä, ainakin talvikauteen! :)

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Imetysyöpaita 2.0

Nyt on aiemmin tehdyt yöppärit testattu, ja harmikseni jouduin toteamaan että tuo pumpulinpehmeä trikoo on tissin kohdalle liian pehmeä... :( Yöllä sängyssä pyöriessä paita venyy ja vanuu niin että luukku päätyy melkein kainaloon. No, seuraava versio on nyt sitten tällainen surf'n'turf -kokeilu... Siis yhdistetty froteeta ja trikoota samaan vaatteeseen! Ainakin näin ensikokeilulla vaikuttaisi aika toimivalta, värit nyt on sitä mitä sattui kaapistä löytymään (turkoosi trikoota ja vihreä froteeta), mutta tykkään ajatuksesta jotenkin tosi paljon kun se kerran istuu kaavaan näin hauskasti ja vauvan vieressä nukkuessa peitto jää aina liian alas joten yläpäähän kaipaakin lämpöisempää kangasta... :)


Seuraava testissä ilmennyt juttu on sitten hippasen raivostuttavampi... Muistattekos kun korjasin imetysluukun kaavaa aikanaan? En siinä vaiheessa enää tarvinnut yösuojia, joten en kummemmin testannut niitä. :\ Nyt on sitten testattu. Kyllä ne toimii, mutta välillä ne vetää kurtulle taskussa jos huolimattomasti sulkee luukun, mitä vanhalla kaavalla ei käynyt koskaan. Shit! :( Täytyy pistää aivorattaat taas liikkeelle ja tuumata saisiko tuota kaavaa viilaamalla jotenkin poistettua ongelman...

Sienitaloja ja runoratsuja

Maitotyttöjä Tytiltä:



Sienitalo koot S, 2xM, M/MAXI, 2xL, 2xXL, XXL, hinta 80€.
Runoratsu koot XS, S, 4xM, 2xL, XL, hinta 65€.

maanantai 11. helmikuuta 2013

Nostalgiaa tyttärille


Tämä ihastuttava pilkullinen frotee on tismalleen samanlaista kuin puuvillakangas, jota äitini käytti 70-luvun lopulla päällystäessään minun pinnasänkyni patjaa (näkyy muuten taustana liivinsuojakuvassa). :) Samainen patja on nyt käytössä omilla tyttärillä, joten olihan tästä pakko tehdä neideille vaatettakin. Isommalle heppatunika kokoa slim-98 ja pienemmälle body kokoa 56. Pikkuisella bodyt jää suurimmalta osin pöksyjen sisään, joten applikoin potkuhousujen pyllyyn kukkasen niin saavat samistella... :)


sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kettumyssy

Loppusyksystä jouduin viettämään viikon verran sohvalla reväytettyäni jonkun kohtua kannattavista lihaksista tuolta alavatsan seudulta. Siinä oli aikaa heilutella puikkoja ja yksi tuotos oli tämä kettumyssy, joka lähti juuri ystävälle vauvalahjaksi.


Onhan se babyborn-nukelle vähän turhan suuri... Mutta vastasyntyneelle pitäisi olla juuri sopiva!


Mustien Maitotyttöjen myynti tyssäsi viime yrityksellä synnärireissuun, joten yritetään uusiksi huomenna 4.2. kello 13:00. Samaan syssyyn tulee myyntiin kakkoserä ruskeita froteetunikoita, kokojakauma S, 3xM, M/MAXI, 2xL, L/MAXI, XL, hinta 70€/kpl. Muiden myyntiin tulevien kokojakaumat löytyy täältä.

Riemukukka!

Syyskuussa kävi ilmi että Myllymuksuilta oli ruskea piparikukkafrotee loppu eikä lisää ole tulossa... Tästä suivaantuneena piirsin kukkakuosin, kukat on samoja mitä olen aiemmin painanut paitoihin. Isomman kukan halkaisija on 10cm ja pienemmän 5cm. Royal-tuotteen Saija syttyi ajatukselle heti, mutta käytännön syistä toteutus venyi vuodenvaihteen yli. Nyt on vihdoin homma pyörimässä ja loppukuusta pitäisi saada kankaat ulos! :) Kaveriksi tulee ruskeaa Ralliraitaa, näissä on nyt edellisistä poiketen valkoinen ihan puhdas valkoinen.




Tässä vielä "kauempaa kuvattuna":


perjantai 1. helmikuuta 2013

Tarveompelua

Meille syntyi aivan ihastuttava pikkuinen tyttö viikko sitten torstaina! :) Raskauden loppuaikojen ompelukset jäi vähiin kun oli nilkat niin turvoksissa eikä ompeleminen maittanut yhtään, mutta nyt on virtaa! :) Oikeastaan hyväkin näin, sillä eihän tuota niin muistanutkaan mitä kaikkea tuollaisen nyssykän kanssa tarttee ottaa huomioon... Esim ne KYNNET! Kaikki 50cm vaatteet pitäisi tehdä umpihihoilla niin ettei tartte puljata tumppujen kanssa...

Nyt on siis valmistunut 50-senttisiä bodyja umpihihoilla. Trikoota:


Joustofroteeta:


Ja merinovillaa:


Tämä uusi tulokas on varustettu upeilla unenlahjoilla. Nukkuu yöllä kevyesti 5-6h putkeen! Ihan uskomatonta siihen nähden, että esikoinen 2v 4kk herättelee edelleen useamman kerran yössä... Helpotuksen huokaus ja paljon puun koputtelua, olis ollut aika rankka toinen parin vuoden valvomisurakka heti perään... Vaipatuksessa tämä tarkoittaa sitä että yöksi on hyvä saada coolmaxia iholle, kun vaihtoväli on niin mahdottoman pitkä. Yhden coolmax-sisävaipan kokeilin nepillisenä, mutta ei se noin pikkuruisella oikein ole hyvä joten loput tein vaan "siivillä". Froteepintaisina näitä löytyy varastosta esikoisen jäljiltä sen verran runsaasti, että pärjäiltiin sairaalassakin kestoilla. Mallia on otettu maailman ihanimmista vastasyntyneen vaipoista, eli Nalle Nöttösistä, voin suositella erittäin lämpimästi, sopii varmasti rimppakinttuisemmallekin vauvalle.