sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Housuvaroitus

Huomenna on tulossa myyntiin ensimmäinen Maitotyttö-housusarja!!  10 paria mammamallin lökäpöksyjä suklaanruskeasta Ralliraidasta, koot XS-XXL. Osa myydään lievänä kakkoslaatuna kohdistusvirheiden takia (raidat eivät osu kohdakkain haarasaumassa). Ykköslaatu 60€, kakkonen 50€. Vyötäröresori on kuvassa kaksinkerroin.






tiistai 10. joulukuuta 2013

Ensimmäiset velour-Maitotytöt

Ensimmäiset velour-Maitotytöt tulevat myyntiin tänään kello 15:00.


Kyseessä on siis pitkähihainen, A-linjainen mekko viininpunaisesta puuvillavelourista. Sanna ompeli näitä 14 kappaleen erän, koot XS-XL ja M/MAXI, mutta kangas joustaa hieman normaalia enemmän, joten koko on hieman tavallista reilumpi. Nämä myydään lievänä kakkoslaatuna hintaan 70€/kpl, sillä uuden kaavan taskun istuvuus ei ole vielä paras mahdollinen (vetää hiukan yläreunasta). Ompelujälki on ykköslaatua, suurkiitokset jälleen Sannalle ahkeroinnista! :)

PS. Vaikka kaava onkin vanhaa mekkokaavaa kapeampi, menee se mainiosti myös raskausmasun kanssa!

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kaavoituksia

Maitotytölle on jo pitkään kaipailtu kapeampaa helmaa, joten kun nyt päätin toteuttaa ensimmäiset velouriset Maitotytöt (tulossa ensi viikolla), päädyin samalla toteuttamaan kapeamman helman kaavoituksen.

Tässä ensimmäinen yritelmä, monesta kohtaa purettu ja korjattu mekko... Pahoittelen huonoja kuvia...


Sitten seuraava, tunikamittaisena tällä kertaa, tämä on jo aika hyvä! :) Taskut täytyi korjata kapeampaan kaavaan pussimallisiksi, ettei ulkoreunan tikkaus näy tökerösti päälle heti kun taskussa on jotain.


Samalla tuli kokeiltua mammamallisia leggareita, eiköhän sekin kaava jossain vaiheessa hioudu tuotantokuntoon saakka... :)