sunnuntai 28. elokuuta 2011

Piparkakkumekko

Tämä on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa - siitä lähtien kun kesällä kävin Myllymuksuilla ja iskin silmäni raitatrikooseen. Samalta reissulta raidallisen kaveriksi tarttui pallollinen, mutta nyt vasta ehdin toteuttamaan mekkosen. Ja aivan ihanahan siitä tuli, ainakin minun mielestä! :D Neidillä ei toistaiseksi pahemmin mielipiteitä näistä jutuista ole, joten nautin täysin siemauksin kun vielä jonkin aikaa saan pukea sen oman mieleni mukaan... ;)


Parantelin kaavaakin hieman, kavensin ja muokkasin pääntietä. Sydän on applikoitu veloureista ja helma kantattu samalla punaisella. Velourit on ostettu Kestovaippakaupasta, muut materiaalit Myllymuksuilta neppejä lukuunottamatta (löysin ruskeat läpivärjätyt metallinepit paikallisesta ompelukoneliikkeestä, eipähän lohkeile maali!). Mekkosen kaveriksi sopii nuo aiemmin tekemäni raitatrikoopöksyt, neiti tekee hampaita joten nyrkki on tiukasti suussa...


Kuva lisätty 30.8.2011.

10 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen, mukava yhdistelmä palloja ja raitaa! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihan mekko, tykkään tuosta raikkaasta väriyhdistelmästä!

  VastaaPoista
 3. Voi että miten uskomattoman mielenkiintoinen blogi. Huomasin sinun blogisi tuolta kangashamstereidein kautta ja tässä selasin koko blogin kerralla läpi. Niin mielettömän monta ihanaa postausta että mulla menisi päivä kommentoidessa kaikkea =) Erityisesti ihastuin tuohon sinun imetyspaita malliisi ja koska itselläni tulee tarve ihan millä sekunnilla taas niin pakko kokeilla vastaavaa... Muistan esikoista imettäessäni kuinka hankalaa oli tavan yökkärissä imettää ja samalla tuli kylmä yms. Nyt on pakko kokeilla malliasi ja ei sillon käyny mielessäkään että oisin laittanut imuja tai edes ommellu ite imetyspaitaa! Ihania lastenvaatteita sinulla myös. Ehdottomasti tulen palaamaan blogiisi vielä useaan kertaan! =)

  VastaaPoista
 4. kangashamstereiden kautta itsekin tänne eksyin ja seuraamaan jään. Ihanuuksia blogi täynnä, pitää joku päivä ajan kanssa kahlata kokonaan läpi. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun eksyy uusia ihmisiä tänne! :) Ja erityisen ihanaa jos joku saa iloa tuosta imetyspaitamallista! Minun mielestä jokaisen imettävän äidin pitäisi saada ainakin yksi tällainen paita, kyllä se tekee elämän niin paljon mukavammaksi. Itse olen pärjäillyt kuudella paidalla jo yli puoli vuotta, mitään muita en käytä. Ehkä nyt syksyllä tulee taas tehtyä uusia kun alkaa muskari ja perhekerho niin ei aina tuu samoissa kuljettua... :)

  VastaaPoista
 6. Vau mikä yhdistelmä!

  VastaaPoista