torstai 26. tammikuuta 2012

Maitotyttöjä

Aloitin vuoden alussa projektin, tarkoituksena tehdä Maitotyttöjä myyntiin yhteen paikkaan... Sitten tuli tuo kaavamuutos, joten joudun aloittamaan projektin alusta. Muutaman paidan ehdin jo tekemään vanhalla kaavalla, ja laitoin ne nyt huutonettiin, käykääpä kurkkimassa! :) Verottajalle lähtee luonnollisesti tiedot kaikista myydyistä Maitotytöistä.

1. Vaaleanpunainen lyhythihainen paita, hihat luonnonvalkoiset, resorit tummanpunaiset.


2. Limenvihreä lyhythihainen paita, hihat luonnonvalkoiset, resorit kirkkaanpunaiset (kiitos Emeli resorista!), taskussa painettu punainen kukka.


3. Luonnonvalkoinen pitkähihainen paita, hihat punaiset, edessä painettu teksti "rättiväsynyt ikionnellinen".


Jokaista mallia on tehty vain 3 kappaletta, S, M ja L, eli ei varmasti tule kerhossa vastaan. Kaikissa on materiaalina laadukas, Royal-tuotteelta ostettu puuvillajoustofrotee. Rintojen kohta on vuorattu coolmaxilla, vuorin väliin voi sujauttaa liivinsuojat tai rinnanlämmittimet tarvittaessa. Oikealla puolella edessä on pieni tasku.

8 kommenttia:

 1. Heippa,

  pitkästä aikaa tulin kurkkimaan ja tännehän on ilmestynyt upeita paitoja. Harmillista tuo patenttikuvio, mutta jospas se siitä sittenkin iloksi kuitenkin muuttuu...

  Jostain syystä näitä paitoja katsellessa tulee "yllättävä himo" mennä huutikseen klikkailemaan, MUTTA kun ei enää imestypaidoille ole tarvetta ;) Ehkä joskus vielä teet malliston meille "ex-maitotytöille"...? :)

  VastaaPoista
 2. Seurasin keskustelua fb:ssä, hieno juttu, että pääset toteuttamaan mallistoa! :)

  VastaaPoista
 3. Voi Milla, tuli ihan kyyneleet silmiin tuosta "rättiväsynyt, ikionnellinen" -tekstistä. Just tolta tuntui ihan hetki sitten, ja nyt ne on jo niin isoja niin isoja.

  VastaaPoista
 4. Pirkko kuule, idea on sulta lähtöisin! :) Multa pääsi silloin itku kun näin sen sun "tired moms have happy kids" -tekstin. Olisko mitään mahdollisuutta saada lupaa painaa sitä tekstiä Maitotyttöihin..? Sopis meinaan kuin nenä päähän ja tulis parille äidille hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
 5. Tottakai saat laittaa! Ei ole mun viisauteni, "jostain joskus" kuultu vaan. Osuva kyllä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kiitos KIITOS Pirkko! :D

  VastaaPoista
 7. Tuli mieleen pari muutakin ehkä sopivaa ajatusta. Lähteet taas "joskus, jostain".
  "Having a child is like having your heart go walking outside your body."
  "Laiskat äidit saavat aikaansaavia lapsia."
  Ja muistaakseni jossain paidassa nähty "I slept for 7 hours last night"...

  VastaaPoista
 8. Kiitos Pirkko, mainioita! :D Laitetaan korvan taakse. :)

  VastaaPoista