keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Ruiskukkaa uusilla kaavoilla

Kaavan viilailu jatkuu, ja raaskin sitten viimein leikata ruiskukka-froteenkin. :)


Imetysaukot toimii mainiosti ja on vanhaan malliin verrattuna helpommat käyttää: ei tarvitse siirtää kuin yksi kerros kangasta pois tieltä. Yläluukun reunaresori on vahvistettu, eli ei pääse löystymään edes ajan kanssa ja aarteet pysyy piilossa silloin kun pitää pysyä.Ratkaisevaa tuleekin nyt olemaan, miten tämä toimii yökäytössä, eli kastuuko tuo keskellä ihoa vasten oleva suikale vai ei. Kaverille lähti tällainen testiin (toiveena toppi/hihaton).

14 kommenttia:

 1. Nää paidat on niin hienoja! Ja hatunnosto sun jatkuvalle tuotekehittelylle, mahtavaa! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan malliselta näyttää! Harmi, kun oma imetys on jo loppusuoralla, tämäntapaisia olisi kiva kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Samat sanat kuin edellä eli harmittaa, että oma imetys on juuri loppumetreillä. Tuo kukkafroteepaita on ihana. Tuokin kangas on sellainen, josta en aluksi tykännyt kuvana yhtään, mutta vaatteina on tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. Tuommonen ois kätevä yöllä. Itse joudun nukkumaan ilman paitaa (imetysliiveissä) ja olen aivan jäässä. Topit on niin hankalia yöllä, eikä kunnon imetyspaitoja löydy.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! :) Aivan selvästi tälle on siis tilausta, antaa aivan uutta puhtia kehitystyöhön! :) Hiukan on sellainen hytinä että vielä täytyy tuo alakappale vuorata coolmaxilla, ettei vahingossakaan pääse tuntumaan märältä iholla...

  Maisku > Eihän tuollainen käy laatuun ollenkaan! :\ Kamalaa! Käy kurkkaamassa huuto.netistä, siellä on vielä muutama paita jäljellä. Ne on tehty vanhalla kaavalla ja se on kyllä niin perusteellisesti testattu yökäytössä (minulla ensimmäiset 6kk kun tuli liikaa maitoa ja ystävällä, jolla on nyt 2kk vauva ja vuotaa ihan hirmu paljon ylimääräistä), että varmana toimii! Isot liivinsuojat sinne paidan taskuihin vaan niin varmasti pysyy tissit kuivina ja lämpiminä! Voin vaikka laittaa taskuun sopivan liivinsuojan kaavan mukaan jos haluat tehdä itse.

  VastaaPoista
 6. Oi miten upea paita!
  Mulla isorintaisena on ollut ongelma noiden aukollisten paitojen kanssa. Niissä tuppaa olemaan liian pienet nuo aukot. Tuossa sinun paidassasi aukot näyttää kyllä aika "tilavilta" ja resorireunus mukavalta. Ihana Milla kun jaksat ajaa imettävien asiaa. :-)
  Mullakin muuten odottaa ruiskukkafrotee tuolla paidaksi/mekoksi muuttumista. Millään en meinaa raaskia leikata...

  VastaaPoista
 7. Kiitos *marjuska* kommentista! :) Yritin leikata aukot mahdollisimman isoiksi siitäkin syystä, että eivät tulisi yöllä "tielle", siis että tissit pysyis mahdollisimman hyvin coolmaxia vasten. Resorireunat on ihanat, mutta näyttäisi siltä että joudun poistamaan ne jos/kun vuoraan coolmaxilla tuon alapuolenkin, resorihan tuntuu kastuessaan tosi ilkeältä ihoa vasten... :P

  VastaaPoista
 8. Oi, tuollainen päällä olisi yöt pelkkää ylellisyyttä! Tosi toimivan näköinen systeemi, hatunosto sulle kun jaksat kehittää yhä parempaa tuotetta!!

  Mulla on öisin H&M:ltä ostettuja avarakaula-aukkoisia trikoomekkoja päällä, ja alla tietty joutuu pitämään imetysliivejä. Ja sama ongelma oli mullakin vanhassa vetoisessa rintsikassa asuessa, että itse oli ihan jäässä aina kun yöt läpeensä imetti. Hommasin mekon pariksi vielä boleron, jolloin kädet pysyivät lämpiminä eikä tullut unissaan vedetyksi peittoa korviin niin kuin aikaisemmin (heräsin joskus siihen että vauva kitisi pää kokonaan peiton alla ja tietysti ihan hiessä).

  VastaaPoista
 9. Itselläni tuo imetys ei enää ole ajankohtaista, mutta olen ihan mielenkiinnolla seurannut tuotekehittelyäsi. Hienolta näyttää! Ja tilaustakin näille tuntuu selvästi olevan.

  Mikäli vuoraat tuon läppäosan, niin voisiko resorin tilalla käyttää kankaiden välissä esim. framilonia? Itse tuin tai rypytin sillä kaikki imetyspaitojen venyvät osat kaula-aukoissa. Sehän taitaa venyä peräti 7-kertaiseksi (omaan pituuteensa nähden) ja palautuu sitten kuitenkin ennalleen.

  VastaaPoista
 10. Tiina > Se on todellakin ylellisyyttä! :D Muistan mikä autuas tunne oli kun sai nukkua ilman liivejä ekan kerran 4 kuukauteen. Eikä palellut märässä paidassa, eikä tarvinnut enää etsiä hukkuneita liivinsuojiakaan... :D Siitä syystä tästä on tullut eräänlainen henkilökohtainen missio, koen olevani jossain määrin "moraalisesti velvoitettu" jakamaan tätä iloa muillekin äideille. :)

  Ilona > Framilonia olen miettinyt, mutta se on multa jäänyt vielä kokeilematta. Tuo ulompi läppä on vuorattu jo, ja siinä resori (kumpparilla vahvistettuna) on kivan napakka, tukeekin tissejä hyvin, mutta sisemmän "painijaleikkauksen" vuoraamista olen nyt suunnittelemassa, ja siellä voisi olla hyvä tuo framilon jos tuntuu ettei muuten pidä muotoaan. Sen ei kylläkään tartte venyä paljoa, riittää kun pysyy paikoillaan eikä ala reunat repsottaa...

  Ihanan paljon olen saanut palautetta ja kehitysehdotuksia täältä ja Facebookin kautta! :D Ihan sormet syyhyää päästä seuraavaa mallikappaletta tekemään! :D

  VastaaPoista
 11. Näyttää ihan mielettömän hyvältä! Itselläni imetys noin puolivälissä ja tämmönen ois niin luksusta varsinkin öisin. Ja toi paleleminen ja öisin imettäminen, sekä sekin että vauva löytyy peiton alta kun on sen vällyn vetäny puolinukuksissaan korviin on niin tuttua! Ja toi painija leikkaus näyttää tosi toimivalta, varsinkin unenpöpperössä! Vieläkö tässä pitää harkita kolmatta mukeloa että kerkiäis nauttimaan tällaisista paidoista =)

  VastaaPoista
 12. Kiitos Kirsi kommentista! Ihanaa lukea tällaista palautetta! :D

  VastaaPoista
 13. Pitää laittaa omat kehut joukkoon mukaan Jatka samalla innolla eteenpäin. Asiakkaista riittää taatusti, jos sinulla riittää intoa näitä tehdä. :)

  VastaaPoista
 14. Nuppulinnatar > Kiitos! :D Kyllä mieltä lämmittää. Seuraavat testipaidat on jo tehtynä (bloggaan kunhan ehdin), toivottavasti niistä löytyy lopullinen "voittaja" niin pääsee sitten kunnolla tekemään... :)

  VastaaPoista