lauantai 3. maaliskuuta 2012

Voittaja on selvillä!

Arvonta sulkeutui viime sunnuntaina ja maanantaina arvottiin voittaja: Onnea Miiwu! :)

Miiwu osallistui kommentilla "Yhdellä arvalla mukana! Mieleisin olisi palkinto 3, pojalle 104 cm paita. Kuvatoiveena Myyrä tai joku eläin.", joten palkinnoksi lähtee joustofroteinen Myyrä-paita kokoa 104.


Tämä olikin ensimmäinen tuttavuuteni suloisen Myyrän kanssa, meillä kun muksu on vielä niin pieni ettei ole tullut vastaan... Eiköhän näitä kuitenkin tule omallekin tehtyä, sen verran hauska tyyppi on kyseessä. Toiveväri oli jätetty mainitsematta, joten pääsin valitsemaan mieleiseni: Hannan kankaan oliivi joustofrotee on minusta sävyltään tosi herkullinen ja myyrä erottuu siitä hyvin. :)


Hyväksyttyjä arpoja kertyi huikeat 186 kappaletta! Ilahduttavaa oli se, että jakauma eri palkintovaihtoehtojen kesken oli kohtuullisen tasainen: 1) 29%, 2) 18 %, 3) 33% ja 4) 20%. Olisin halunnut lappuarvonnan, mutta koska en omista tulostinta ja arpoja tuli noin huikea määrä, päädyin käyttämään excel-taulukkoa ja satunnaislukugeneraattoria:Laitatko Miiwu minulle vielä osoitteesi sähköpostitse maitotyttopaidat(at)gmail.com? :)

2 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea voittajalle!
    Kaunis paita!

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana myyrä! :) Meidänkin pikkuinen on vielä niin pieni, ettei vielä tästä piittaa, mutta varmaan jonkin ajan kuluttua (äiti ainakin tykkäis!;) )

    VastaaPoista