maanantai 7. toukokuuta 2012

Aluspaita

Ihastuin jo aikaa sitten rocKing'sKidin ihaniin Koru-mekkoihin. En halunnut tehdä kopiota, joten kun sieltä kuului vauvauutisia, utelin Elisalta vaihtarin mahdollisuutta. Hienostihan se onnistui, Elisalle matkasi Maitotyttö (sovituskuva täällä) ja meille kotiutui ihanainen Koru-liivimekko! :) Tänään oli muskarin päättäjäiset, joten piti tehdä Korulle sopiva aluspaita (siis body).


Ihan peruspaidan tekeminen olisi ollut tyyyylsääääää, joten päädyin tekemään elämäni ensimmäisen ei-saumaan-tulevan neppilistan (tuli liian leveä) ja lisäksi piti koittaa puuvilla-applikointiakin... Näitä erilaisia eläinsiluetteja on näkynyt blogeissa paljon, ja voi hitsi kun olin tyytyväinen tähän. Näitä tarttee tehdä lisää! :) Resorit bodyyn valikoituikin sitten applikoinnin perusteella, eikä ne ihan täysin natsaakaan tuohon Koruun, mutta riittävän hyvin kuitenkin.


5 kommenttia:

  1. Tosi makea tuo hevonen! Ja kiva idea tuo että neppilistan sisusta on samaa kangasta kuin applikaatio. Mä olen pitkään haaveillut hevosen siluetin applikoinnista meidän pojan paitaan, mutta en ole vielä löytänyt sopivan "räyheää" versiota netistä - piirsitkö sinä tämän itse? (Mä en valitettavasti osaa yhtään piirtää itse, se ärsyttävästi häiritsee applikointi-ideoiden toteutusta! :/ )

    VastaaPoista
  2. Sarita > Heppa on valokuvasta melko suoraan piirretty, ei vaadi pahemmin piirustustaitoja! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihanat, niin mekko kuin aluspaitakin! :)

    VastaaPoista