sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kevätmielellä

Kun esikoinen oli pienen pieni, oli Lindexillä sellainen kiva oranssi-ruskea ötökkäkuosi... Olen halunnut kokeilla jotain sen tyylistä ja tänään iski kipinä. Ei tästä ihan sellainen tullut mitä ajattelin, mutta tekniikka on niin hauska että varmaan tulee kokeiltua toistekin. :)  Raportti 32x32cm, "raidan" korkeus olisi siis vähän vajaa 10cm.


Seuraavissa kuvissa raportti x 4, eli 64 x 64cm. Printti ei siis näissä ole tarkoitus olla pienempi, vaan pelkästään "kauempaa kuvattu". :)

9 kommenttia:

 1. Oi että tuo ylin olis makee ruskeilla kanttauksilla.. <3

  VastaaPoista
 2. Että sä Tiina sit ehdit viemään varpaat suusta, eikun sanat :-) Tosi kivoja nää on kaikki, ja jotenkin tykkään, kun kuvio on noin "sekavaa". Hyvässä tarkoituksessa sekavaa, kun tämmöistä kuviota voisi leikellä tuijottamatta niin kovasti mihin mikäkin kuvio osuu, vai osuuko lopulta pienessä vaatteessa varsinkaan yhtikäs minnekään.

  VastaaPoista
 3. Ooooo, ihana! Ja todella kivat värit kaikissa.

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti paras on tuo mikä on sovituskuvana (ruskea/keltainen, vai onko oranssi)! Ja menee myös akuiselle. Myös ylin valkoinen/ruskea? miellyttää silmää. Tuo tiheä kuviointi ei niinkään. Kiva kuosi!

  VastaaPoista
 5. Ootpas kankaan suunnitellu, tätä ostaisin ehdottomasti. Millanen olis vaikka mustavalkoisena?

  VastaaPoista