sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Riemukukka!

Syyskuussa kävi ilmi että Myllymuksuilta oli ruskea piparikukkafrotee loppu eikä lisää ole tulossa... Tästä suivaantuneena piirsin kukkakuosin, kukat on samoja mitä olen aiemmin painanut paitoihin. Isomman kukan halkaisija on 10cm ja pienemmän 5cm. Royal-tuotteen Saija syttyi ajatukselle heti, mutta käytännön syistä toteutus venyi vuodenvaihteen yli. Nyt on vihdoin homma pyörimässä ja loppukuusta pitäisi saada kankaat ulos! :) Kaveriksi tulee ruskeaa Ralliraitaa, näissä on nyt edellisistä poiketen valkoinen ihan puhdas valkoinen.
Tässä vielä "kauempaa kuvattuna":


13 kommenttia:

 1. Tykkään! Ihan lempparivärit!

  VastaaPoista
 2. Aivan tosi kauniita kukkia! Tästä tulisi kivaa sekä tytöille että minulla itselleni, samisteluvaatteita.

  VastaaPoista
 3. Ihania kumpainenkin :) Olen tykännyt edellisistäkin Ralliraidoista, tästä tulee ehdoton suosikkini :) Tuleeko näitä myyntiin myös Hannan Kankaaseen, kuten aikaisempiakin Ralliraitoja?

  VastaaPoista
 4. Oioi, mitä herkkuja, varsinkin tuo kukka!

  VastaaPoista
 5. jAHAS, PARI PAKKO-OSTOKANGASTA TAAS! ;) kIITOS NÄISTÄ, NÄMÄ ON IHANIA!!!

  (sorry, oli capslock päällä) ;D

  VastaaPoista
 6. Voi mikä herkku!

  Nyt vaan sormet ristiin että tekevät jonkun pienen mutkan matkalla ja tulevat vasta maaliskuun puolella että jää meille helmikuun kangasselibaatissa oleville myös!

  VastaaPoista
 7. Voi jösses sentään Milla! Nuo keltaiset ja vihreät ralliraidat ei niin kovasti sytyttäneet, mutta tuo ruskea ralliraita ja piparikukka ... Pakko saada!!!!

  VastaaPoista
 8. Ihania! Ja vielä kun saisi musta-valkeana!

  VastaaPoista
 9. Ihana kuosi! Ruskea ei oikein ole minulle sovi, mutta varmasti tytöille pitää tilata. Voi jos tällaista joskus vielä saisi vähemmän retroisena värinä, joka lempeämmin pukisi kalpeaa suomalaista.

  VastaaPoista
 10. Nyt täytyy ruveta pommittamaan.Royalia, mun on nimittäin ihan.pakko saada tätät kukkaa tai lentää saumuri mäkeen :) Ja retrovärit on just ihan huippuja tähän kuosiin! Oranssi tai punainen olis ihan huippuvärit ♥ Mä lupaan ostaa ainakin 5m jos vaan painetaan.lisää!!

  VastaaPoista