sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kimppatilaus #2

Vuodenvaihteessa kokeiltiin ekaa kertaa kimppatilausta erään foorumin porukalla. Homma sujui niin hyvin että päätettiin tehdä myös kesämekkokimppa. Mekkoa toteutettiin moninaisten äänestysten perusteella kaksi erilaista: froteinen keltaruskea ja trikoinen soulbird-mekko. Yhteensä mekkoja syntyi 28 kappaletta. Näitä ei kumpaakaan tule julkiseen myyntiin lainkaan.



Jos sinulla on tiedossa sopiva porukka (minimi 8) ja innostusta järkätä kimppatilausta niin otahan yhteyttä! :) Hinnat on suurinpiirtein samat kuin hyllymaitotytöissä, mutta ehdot ovat tiukemmat: tilaustuotteista maksetaan varausmaksu ja niillä ei ole palautusoikeutta. Yksittäisiä tilauksia emme edelleenkään tee, vaan minimi on tuo 8kpl (kaikki samanlaisia kokoa lukuunottamatta). Toimitusajat ovat suurinpiirtein kahden kuukauden luokkaa laskettuna siitä kun malli ja kangas on lyöty lukkoon. Valittu malli varataan kimppaporukalle eikä sitä tehdä julkiseen myyntiin. :)

3 kommenttia:

  1. Voi ei tuo soulbird- mekko on IHANA!

    VastaaPoista
  2. tahtois tuollaisen mekon...olisiko tulossa sellaisia kimppatilauksina ??? Vastailkaapas niin tiedän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti näitä ihan samanlaisia ei tehdä enää muille, niin pysyy uniikkina. Muunlaisia mekkoja löytyy muutama verkkokaupasta, ja tulossa on lisää!

      http://maitotyttopaidat.fi/kauppa/imetysvaatteet.html?cat=6

      Poista