perjantai 9. tammikuuta 2015

Applikointi on vaikeeta!

Välipäivien Maitotytöt myytiin ennätysnopsaan ja pakkaamista piisasi. Nyt onkin sitten hiljaisempaa (kaupassa on aika vähän myytävää) joten pitkästä aikaa pääsin harrastamaan! 4v ihaili harmaata Rakkautta pyykkinarulla ja halusi siitä ehdottomasti itselleen mekon, joten sehän oli tehtävä. 


Applikoin tunikaan pinkistä velourista 7 sydäntä, ja kylläpä olikin työlästä! Ihan pikkasen oli tatsi hukassa, saatikka että ensimmäinen tunti meni hukassa olevan silitysraudan etsimiseen (meillä ei oikeesti käytetä sitä muuhun)... Lopulta lainasin raudan mummilta (kiitos mummi!!). 


Tytär rakastui ihan tyystin, varsinkin noihin velourisiin sydämiin kun ne on niin ihanan pehmeitä. Itsekin tykkään lopputuloksesta kovasti. Nyt onkin sitten kauhea hinku päästä applikoimaan lisää kun kadotettu intohimo taas löytyi...9 kommenttia:

 1. Tosi kiva mekkomalli ja kangas sopii siihen just! Applikoidut pehmeät sydämet on varmasti ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pinkit sydämet olisi voinut toteuttaa kangasväreilläkin, mutta halusin tuon applikoidun "kohokuvion" tytölle siliteltäväksi. :)

   Poista
 2. No onpa kaunis, makeet sydämmet ja hieno tasku, ei ihme että neiti tykkää!

  VastaaPoista
 3. Suloinen mekko! Aplikointi tosiaan on haastavaa, mutta onnistuessa ihanan palkitsevaa :) Mistä tuo vaaleanpunainen resori on? Näyttää juuri etsimältäni värisävyltä, ainakin näytöllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä vuosi sitten olin sitä mieltä ettei applikoinnissa ole mitään vaikeeta... :D Mutta se on se harjoitus, kun paljon tekee niin kaikki muuttuu helpommaksi. Pitkä tauko takana niin johan on tikkuista. :P

   En osaa yhtään sanoa kuka kyseistä resoria myisi kuluttajille suoraan, tämä on yritykselle ostetusta isosta erästä jäänyt pala.

   Poista
  2. Aivan ihana mekko! Löysin tämän sinun blogisi mutkan kautta etsiessäni juuri tuollaiselle taskulle tekoohjetta. Seuraavaan mekkoon ajattelin yrittää sellaisen ensikertaa tehdä. Tosin ilman peitetikkikonetta. :-)

   Poista
  3. Tällainen tasku onnistuu oikein hyvin ompelukoneellakin. :) Kaksoisneulalla resori ja kaksois-overlockilla tai hunajakennolla tuo taskun ulkokaari. :) Täällä on ainakin yksi mekko johon olen tehnyt kaaritaskut ompelukoneella. http://maitotyttopaidat.blogspot.fi/2012/02/muskarimekko-ja-testipaitoja.html

   Poista
 4. Hej Milla. Kiitos vinkistä! Ehdin jo yhdet (siis ensimmäiseni) taskut tehdä, ennenkuin näin sinun vastauksesi. Ompelin niihin myös ulkokaaren kaksoisneulalla kun en muutakaan keksinyt (linkki http://zikitizak.blogspot.dk/2015/01/onnistumisen-iloa-taskut-mekkoon.html) Seuraavaan mekkoon kokeilenkin heti jompaa kumpaa yllämainittua ommelta. :-)
  t. Maija

  VastaaPoista