maanantai 31. elokuuta 2015

Vähän enempi uutuuksia ja uutisiakin

Elokuu on ollut myllerryksen kuukausi Maitotytöllä. Työntekijöiden muksut on jo niin isoja että pienimmätkin aloittivat osa-aikaisena päiväkodissa ja näin ollen saatiin työtuntimääriä lisättyä roimasti. Eli nyt on vihdoin toiveissa saada kauppaan jonkinlaista varastoakin sen sijaan että imetysvaatteita myydään kahtena päivänä kuussa ja loppukuu sitten ei-oota... :)

Itse sanouduin viimein irti odottamassa olleesta kokopäivätyöstäni (hoitovapaalta paluu olisi ollut edessä tammikuussa), eli olen vihdoin ihan oikeasti ja virallisesti Yrittäjä. Hurjaa, innostavaa ja pelottavaakin tämä on, mutta olen onnellinen että uskalsin!

Tässä sitten näitä uutuuksia, hieman totuttua enemmän tällä kertaa. Lisään nämä kauppaan huomenna kello 10:00.

- Lyhythihainen Maitotyttö-imetystunika turkoosista luomujoustofroteesta, koot XS-XXL ja XS/MAXI-L/MAXI, hinta 75€, maxit 80€.
- 3/4-hihainen Maitotyttö-imetystunika punaisesta Päivänkakkara-joustofroteesta, koot XS-XXL ja XS/MAXI-L/MAXI, hinta 85€, maxit 90€.
- Lyhythihainen Maitotyttö-imetyspaita keltaisesta Pilkku-joustofroteesta, koot XS-XL ja S/MAXI-L/MAXI, hinta 60€, maxit 65€.
- Pitkähihainen  Maitotyttö-imetyspaita ruskeasta luomujoustofroteesta, koot XS-XL, hinta 65€.
- Maitotyttö JaJa -housut hiekanvärisestä puuvillavelourista, koot XS-XXL, hinta 55€.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti