sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Täytettävät harkkahousut

Ollaan neidin kanssa harrasteltu vähän vvv:tä ihan alusta saakka ja kakkahommat sujuukin jo vallan mainiosti, aniharvoin tulee vahinkoja enää. Pissailutkin onnistuu kunhan äiti vaan aina ehtii viemään ja jaksaa painia villahousujen ja tarravaippojen kanssa nyt kun muksu ei pysy sekuntiakaan paikallaan ja osaa itse avata tarrat... Nepilliset PUL-vaipat toimisi ehkä hyvin, mutta jostain syystä vähän vierastan koko pepun käärimistä PUL:iin, kun ei se niiiin hyvin kuitenkaan hengitä... Varsinkin kun mittari näyttää varjossa 30! Tähän saumaan tuli sitten tarve harkkahousuille. Tilasin Nallevaipoilta yhdet susiksi menneet hiekkapikkarit, sellaiset joissa oli ylitiukat kuminauhat. Nehän sopii tytölle tosi mainiosti, ja on muutenkin hyvät! :) Ainoa miinuspuoli on että kuivuminen kestää ikuisuuden... Joten sain päähäni tehdä täytettävät harkkahousut. Oli kyllä yllättävän vaikea homma, kun piti saada pöksyistä näppärän pikkuiset mutta kuitenkin riittävän tilavat että ne mahtuu täyttämään... Tässä on ensimmäiset joihin olen kohtuullisen tyytyväinen, vaikka kyllä ne kehittelyä tarttee aika paljon vielä, liian "vaippamainen" on noin harkkahousuksi... Täyttöaukko on vyötäröresorissa takana ja täytteeksi sopii yksi harso pötköksi taiteltuna. Merkit on oikeesti ainakin melkein keskellä... ;D


Ihana mangonkeltainen bambujoustofrotee on Myllymuksuilta, samoin piparikukkainen BR PUL jämäpala, joita saa tilauksen päälle ilmatteeksi.

EDIT 23.7.2011

Tuotekehittely ajoi näistä pöksyistä ohi ja päätyivät lopulta hylkykoriin. Uusia harkkareita löytyy täältä ja täältä.

2 kommenttia:

 1. nää täytettävät harkkahousut on just sellaset mitä etin. oisko mahdollista saada näihin kaavaa tms?

  t. Katsku
  k4tsku@live.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä koko kokeilu meni hylkyyn, ei ollut toimiva. :) Mun kokemuksen mukaan harkkahousut ei toimi täytettävinä, niiden pitää kuitenkin olla vyötäröltä aika väljät jotta saa puettua, jolloin sitten irralliset imut ei istu kunnolla (vrt taskuvaippa jonka saa vyötäröltä napakasti kiinni).

   Poista