sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Vaippoja, vaippoja, vaippoja...

Taas on tullut tehtyä lisää vaippoja. Meinasin etten yhtään laita tänne blogiin mutta tästä tuli niin söötti että josko nyt tämän kerran laittaisin... Eli sisätäyttövaippa, koko M.


Ulkopinta on Lasten Metsolan turkoosia retropallo-velouria, sisäpinta ruskeaa Myllymuksujen bambujoustofroteeta. Bambujoustis on aivan ykkösmateriaali sisäpintaan siitä syystä, että se ei muutu karkeaksi kun pesuja kertyy paljon, toisin kuin puuvillainen joustis (ja myös bambu-puuvillajoustis) tekee. Ruskeat tarrat on Myllymuksuilta (leveä edessä) ja Royal kestoilta (kapeat sisäpuolella). Pesutarrat tietenkin löytyy myös. Tarrat oli vähän hakusessa kun piti löytyä ruskeaa molempia puolia, onneksi löytyi.


Malli on melko suora kopio Nallevaippojen sisätäyttövaipasta, sillä lisäyksellä että olen ommellut sisäpuolen kankaan nurjalle puolelle (kuminauhojen väliin) koko vaipan mitalta suikaleen ulkopinnan kangasta, niin että täyttöaukosta tulee tukevampi ja näyttääkin kivemmalta kun ei paista sisäkankaan nurja puoli aukosta.


Ompelin piruuttani myös tuon blogin osoitteen vaippaan, joutuu silityskalvo oikein kunnon stressitestiin vaippapyykissä... Ja jos ei kestä niin ratkon merkin irti. :)

2 kommenttia:

  1. Ja kyllähän se kalvo melkomoisen räävittömään kuntoon menee kun pesuja kertyy... Valitettavasti... :( Tarttee keksiä joku uus konsti koko- ja pesumerkintöjen lisäämiseen.

    VastaaPoista