tiistai 6. maaliskuuta 2012

Piiloon!

Viime syksynä tuli helsinkiläisen Piilo-lastenvaatekirppiksen omistajan Hannan kanssa puheeksi, että Maitotyttöjä voisi tehdä Piiloon myyntiin kokeilumielessä. Satsi piti saada perille jo helmikuussa, mutta aikataulu lykkääntyi kaavan säätämisen takia. Lisäksi oltiin vielä vatsataudissa koko perhe, joten 15 paidan satsi kutistui 9 paitaan... Mutta näillä aloitetaan! :)
Kutakin mallia on tehty 3 kappaletta (S, M ja L). Kaikissa materiaalina laadukas joustofrotee: ruskea ja vaaleanpunainen Royal-tuotteelta, oliivinvihreä Hannan kankaasta. Loput löytyi omasta jemmasta. Hinnat näille on 60€, 55€ ja 50€ ylhäältä alas. Paketti lähtee postiin huomenna, joten paidat löytynevät Piilosta viimeistään ensi viikolla. Käykäähän sovittelemassa ja antakaa palautetta! :)

PS. Arvonnan voittaja ei ole vielä ilmoittautunut... Odottelen kuitenkin pidemmän aikaa, jos ei kuulu, laitetaan Myyrä-paita uudelleen arvottavaksi... :)

8 kommenttia:

 1. Ihania paitoja! Oispa vielä joku jota ruokkis tuolla rintavarustuksella niin ostaisin heti!
  Kyllä vielä joskus ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja paitoja! Onnea myyntiin, luulisi menevän hyvin kaupaksi! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan parasta näissä paidoissa on kyllä toi tasku. Siis kuinka paljon kaipaakaan kesälläkin jotain pikkutaskua johon laittaa avain ja puhelin ku menee hiekkalaatikon reunalle istumaan. <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! :)

  Suvi-Kukka > Olen huomannut että taskusta tulee ihan riippuvaiseksi... Ihan orpo olo jos on joku muu paita päällä kun ei ole mitään paikkaa puhelimelle... :D

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja paitoja taas kerran. Luulis kyllä menevän kaupaksi. :-)
  Onkos sulla miten kiirettä? Joutaisitko mulle tekemään yhden paidan ankkapaidan kaveriksi?

  VastaaPoista
 7. *marjuska* > Seuraavaksi olis tarkoituksena tehdä huutikseen paitoja. :) Teen kolmen sarjoissa (paitaa kohti vähemmän säätämistä), mutta otan kyllä mieluusti toivomuksia vastaan. :) Eli minkä väristä, tekstiä, kuvaa tms olis mielessä niin mietin sen perusteella yhden sarjan ja laitan huutikseen, saat sieltä sitten napata heti kun tulee. :) Syy siihen että haluan tehdä näin on se, että systeemi on vapaampi kuin tilaustöiden tekeminen: ei sido minua aikataulullisesti eikä myöskään ostaja ole velvollinen ostamaan jos ei satukaan miellyttämään. :)

  VastaaPoista