tiistai 5. kesäkuuta 2012

Apuvoimia

Tässä on jo jonkin aikaa ollut ilmiselvää, etten pysty itse ompelemaan Maitotyttöjä siihen tahtiin miten paljon olisi kysyntää, joten olen vähän kysellyt apuja lähitienoilta... Viime viikolla sitten allekirjoitettiin työsopimus Tytin kanssa! :) Tytti hoitaa muksuja kotona ja tekee töitä siinä sivussa kuten minäkin: minä saan kovasti kaipaamaani apua ja Tytti saa tienattua kotihoidontuen päälle vähän ekstraa ilman että tarttee viedä muksuja hoitoon. Täydellinen ratkaisu siis! :) Tytti asuu meiltä 60km päässä, joten kohtuullisen pienellä ajelulla saadaan materiaalit ja valmiit paidat kulkemaan.

Tytti sai alkuun työn alle toppeja, ensimmäisenä syntyi harjoituskappale omaan käyttöön (tässä linkki blogipostaukseen):

Ja ensimmäinen sarja: limepallo-topit S-L. Kaavassa ja ohjeistuksessa on hieman viilaamista vielä resorien mitassa, näissä aavistuksen kiristää ja vetää kangasta rypylle (minun moka!), joten nämä tulee huutikseen myyntiin lievänä kakkoslaatuna huomenna 6.6.1012 kello 13:00. Ompelujälki on kyllä niin hyvää ettei voi kun ihailla! :)


Maitotyttö toivottaa Tytin erittäin lämpimästi tervetulleeksi tiimiin!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa että näillä on kysyntää niin paljon että apuvoimaakin on otettava kehiin. Imettävät äidit on ottaneet nää paidat hyvin omikseen.
  Onnea uudelle maitotyttötehtailijalle ja sullekin laajennuksen johdosta. :-D

  VastaaPoista
 2. Kiitos marjuska! <3 Näin siinä kävi kun totesin että haluan ehtiä jotain muutakin joskus tekemään... :D

  VastaaPoista
 3. Löytyykö sinulta jostain täältä blogista jotain standardimittoja näille ihanille imetyspaidoille? Kuten nyt esim. näiden toppien mitat (kainalo-kainalo ja rinnanympärys jne.) S M L XL-koissa?

  VastaaPoista
 4. Moi! Tuolta ylhäältä löytyy välilehti "Maitotyttö-imetyspaidat", missä on tarkempaa tietoa paidoista. :) Myös kokotaulukko löytyy. Kokotaulukosta puuttuu toistaiseksi vielä mitta olalta luukun reunaan, lisäilen sen kun saan nuo MAXI-paidat kunnolla kaavoitettua. Nyrkkisäännöksi voi sanoa jokseenkin että E-kupin kohdalla käy luukku lyhyeksi... Mutta siihenkin on tosiaan ratkaisu tuloillaan. :)

  VastaaPoista
 5. Hei. Isokokoinen äiti harmittelee, ettei huutiksessa ole ollenkaan isompia kokoja. Onko niitä tulossa?

  VastaaPoista
 6. Moikka Iiris! Isompia kokoja tulee tasaiseen tahtiin, toistaiseksi ne tuntuu vaan menevänkin yhtä tiuhaan tahtiin kun saadaan ulos... :\ Jos sulla on jotain toiveväriä tms niin laitatko vaikka sähköpostilla tai facebookin kautta tietoja niin lisään toivomuksen tuonne työjonoon, saadaan sitten varmasti juuri mieleinen vaate sullekin! :)

  VastaaPoista