maanantai 3. syyskuuta 2012

Ralliraita

Olen jo pitkään kaipaillut jotain retrohenkistä, yksinkertaista, leveää raitakuosia joustofroteena... Kesällä vihdoin päätin kokeilla saisinko sellaisen tehtyä itse. Lähtökohtana oli hämärä mielikuva mummolan kesämökin laveria peittäneestä patjansuojuksesta, jonka perusteella piirtelin ensimmäisen vaihtoehdon... Toiseksi vaihtoehdoksi muokkailin vanhojen ralliautojen nokalta tuttua kolminkertaista raitaa. Jälkimmäisestä tuli suosikkini heti kun sain raitojen suhteet mallattua mieleisiksi. Sitten eikun skaalaamaan raidan leveyttä ja leikkaamaan sabluunaa... Parin tunnin uurastuksen seurauksena sain painettua kaksi lyhythihaista joustisbodya tyttärelleni.


Tykästyin tähän sen verran lujaa että laitoin viestiä Royal-tuotteen Saijalle... Ja siitähän se sitten lähti! :D Hannan Kangas innostui hommaan mukaan ja Rouva Pehemiäkin osallistui omalla panoksellaan. Ilolla voinkin siis ilmoittaa että kuun lopussa pitäisi tehtaalta saapua kahta väriä Ralliraita-joustofroteeta: keltaista ja ruohonvihreää. Pohja on molemmissa luonnonvalkoinen. Myyntiin näitä tulee siis Royal-tuotteelle, Hannan Kankaaseen ja Pehemiälle. Maitotytölle tulee luonnollisesti molempia. :)

Malja vanhoille ajoille, patjansuojuksille ja ralliautoille!16 kommenttia:

 1. Ihania bodyja :) Ja kaunis kuosi. Täytyy varmaan meillekkin kotiuttaa pätkät.

  VastaaPoista
 2. Ihanat ralliraidat! Vaikea valita kumpi väri kivempi!!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kivoja raitoja! Tykkään kun sopivat niin hyvin sekä tytölle että pojalle.

  VastaaPoista
 4. Ou nou, missä on ruskea? Ja kukahan ompelis näistä valmiiksi niitä bodyja (ja paitoja), meille tumpeloille joille sellanen on ylivoimainen projekti?

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti ruskeaa tulee jatkossa, se olisi minunkin suosikkini! :) Tästä tehtyjä vaatteita tulee ainakin Designed by Royal-tuote -vaatemerkille myyntiin. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Millalle hyvästä yhteistyöstä <3

  Ja meiltä saa edottomasti näistä vaatteita Designed by royal-tuote -malliston alla (paitoja, bodeja, haalareita, housuja yms.). Näistä tulee toki myös ihania sisustusjuttuja :)

  VastaaPoista
 7. IHANA, mutta ruskeana olisi ehdottomasti tullu meille, mielestäni keväällä/kesällä nämä keltainen ja vihreä olisi ollu kiva, mutta näin syksyllä ruskea ja tiilenpunainen olisi ollut ihanat! :) tuleeko tämä siis joustofroteena?

  VastaaPoista
 8. Ihana kuosi,tykkään kovasti!! Varmasti tilaan meillekin! :)

  VastaaPoista
 9. Ihanan yksinkertainen ja kaunis kuosi, ja mikä parasta että tulee joustiksena <3 Pitääpä olla tarkkana millon tulee myyntiin koska luulenpa (tiedän) että nopeat vain saavat koska uskon että on suosittua =)

  VastaaPoista
 10. Oih, ruskeaa kun sais, oispa ihanaa..

  VastaaPoista
 11. Onnea omasta kuosista! Aivan ihana! <3

  VastaaPoista
 12. Voi ihania! Ruskea olisi kyllä suosikki täälläkin, mutta ainakin vihreätä on näistä vaihtoehdoista tilattava!

  VastaaPoista
 13. Tuo vihreä, nam! Hankintalistalle. :)

  VastaaPoista
 14. Tykkään kovasti molemmista väreistä! Ruskea olis ollu kans kiva! Päässä jo raksuttaa, että mitähän kaikkea näistä oliskaan kiva tehdä... :)

  VastaaPoista
 15. Huomasinkin nämä Royaltuotteella tänään, ja jäin odottamaan! <3 Ruskea kieltämättä olis ollut melkeinpä unelmien täyttymys. =D

  Mutta joka taoauksessa ihanat värit, ja hyvät raidat olet sommitellut!!

  VastaaPoista