sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Imetysyöpaitoja


Maitotyttöjä voi vallan mainiosti käyttää yötä päivää, mutta minulta on silti säännöllisesti kyselty varsinaista "yöpaitaa"... Pehemiältä sattui löytymään juuri passeli pumpulinpehmeä 100% puuvillatrikoo tähän tarkoitukseen, joten innostuin kaavoittamaan yöpaidan - siis käytännössä paidan ja tunikan välimuodon.

Ensimmäinen kokeilu jäi bloggaamatta kun tuli liian väljä, sillä nämä yöppärimateriaalit joustaa aika paljon enemmän kuin tavallisesti käyttämäni materiaalit. Korjauksen jälkeen alkaa olla kaava aika kohdillaan, joten innostuin tekemään itselleni kaksi testiyöppäriä: pinkki on "pumpulitrikoota" ja keltainen bambujoustofroteeta (soveltuu loistavasti samalle kaavalle kun on niin venyvää). Painoin molempiin webbiosoitteet, sillä ajattelin ottaa nämä käyttöön heti synnärillä, siis viimeistään kolmen viikon päästä... :)

Alunperin yöppärin piti olla kokonaan taskuton, mutta tarkemmalla tuumailulla ajatus olikin sitten ihan mahdoton. Mihin ihmeeseen sitten tungen kännykän kun kipuan kädet täynnä vauvaa yläkertaan nukkumaan...??? :D Myyntiin näitä saadaan jossain vaiheessa kevään mittaan, kunhan on ensin huolellisesti testattu ja saan kaavan skaalattua muihinkin kokoihin.

2 kommenttia:

  1. Niin tai minne se varatutti, tai parin refluksia lapsen äitinä tietty se joka paikassa mukana kulkenut puklurätti/puklurätit. Tasku pitää olla ehdottomasti, sinne voi vaikka tunkea ihan mitä vaan silloin, kun yrittää röyhtäyttää vauvaa samalla kun juoksaa isomman perässä etsien puoli tyhjää kahvikuppia ja puhuu verotoimiston tätin kanssa "bisnespuhelua" ;-D Hommahan on niin, että yöpaita päällä vastasyntyneen ja pari vuotiaan äiti kulkee suunnilleen siihen saakka kunnes se pienenpi nukahtaa päiväunille... Minä olisin tuonne taskuun laittanut tyhjän tuttipullon, kun neiti tissutteli yöllä, mutta otti pullosta aamulla huikkaa.

    VastaaPoista
  2. Ja liivissuojia ja villrasvaa ja mitä kaikkea siihen taskuun nyt tarvii laittaa ;) Ehkä kaksikin taskua ois hyvä?

    VastaaPoista