sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Prätkäjätkät
EDIT Jätkien harvennusta on kyselty, joten kokeilin tällaisen version, lisäksi lisäsin yhdelle tyypille letin pilkottamaan kypärän alta. Myös valkoisen poistoa toivottiin, joten tässä on nyt korvattuna vaaleanturkoosilla. Itse tykkään tuosta valkoisesta, raikastaa kivasti, ja noin kuosillisesti tykkään tiuhemmista jätkistä, vaikka ymmärrän kyllä harrastajan näkökulman moiseen vaaralliseen puuhaan... :)


EDIT Jäi vaivaamaan kun harvemmat jätkät näytti "liian harvoilta" joten kokeilin suurentaa jätkiä. Tässä letitön versio... Nyt olen tyytyväinen tuohon tiheyteen. :)


11 kommenttia:

 1. Oi joi, tämä olis meillä kun nenä päähän, sekä isoimmalle että nappuloille. Ja äiskäkin vois tykätä vaaleanpunaisena. :)

  VastaaPoista
 2. Tää uppois meidänkin poikiin! Varsinkin tuo musta-turkoosi! :)

  VastaaPoista
 3. Hieno kuosi! :) Tosin ehkä vähän liian ahtaasti noita prätkäilijöitä tuossa menee, mielestäni.

  VastaaPoista
 4. Hieno! Mutta Pintsen tavoin harventaisin pyöriä. Ja entä jos jonkun kypärän alta pilkottaisi letti? T: Irmeli

  VastaaPoista
 5. Tää on magee :-) Sopis tosiaan vähän isommillekin ja ehdottomasti joku 100% puuvilla trikoo tms. Meidän isoin ainakin tylyttää kaikki elastaani trikoot, kun niistä tulee ihan, odotas... "resmanin slim fit fiilis" noin se tais kirjaimellisesti olla :-/

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno, musta-turkoosi varsinkin! Mutta olisin ehdottomasti elastaanitrikoon kannalla, on käytössä ja ommellessa niin paljon helpompi kuin puhdas puuvilla.

  VastaaPoista
 7. Tuossa uudessa menee nyt jotenkin nuo ukkelit liian "pinoon ja poikki" tyylillä, eli tavallaan suoria rivejä ja jonoissa. Ja mä kyl tosta valkoisesta tykkään kyl kans, ja hei, jos pesee pyykkiä kuten mä, niin toi valkoinen on ekan pesun jälkeen tollai vaalean turkoosi :-D

  Ja toki elastaani-trikoo on kaikkiaan mukavampaa, mutta minulle on käynyt niin pari kertaa, että vaikka kaava on ollut piirretty jostain sopivasta kaupan paidasta niin se elastaani-trikoosta ommeltu paita onkin pojan mielestä ollut liian "slim fit" :-( Se on päällä jotenkin vaan niin eri tuntuista.

  VastaaPoista
 8. Onko lähiaikoina tulossa trikoisia tunikoita tai mekkoja, vai vain froteisia?

  VastaaPoista
 9. Tää ois just meille! Koko perheen rämäpäille. Mä tykkään enemmän harvemmasta. :) Jotenkin "aidomman" ja selkeemmän nköinen. :)

  VastaaPoista
 10. Niin ja piti sanoman vielä että letti oli ihan super hyvä lisäys. :)

  VastaaPoista
 11. Tää on tosi hieno kuosi,ostaisin varmasti jos tulisi myyntiin!

  VastaaPoista