sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Onion

Sipulit pukkaa vartta pellossa, joten piirsin ne kuosiksikin. :)Edit. Kokeilu jossa puolet sipuleista nurinpäin.


4 kommenttia:

 1. Tää on aikas kiva yksinkertaisuudessan, mut saisko tämmöi nuukailija pyytää et vaikka joka toinen rivi tai jono olis toiseen suuntaan? Olis kakssuuntainen kuosi kuten noi riemukukka ja allto ;-)

  VastaaPoista
 2. Joo, aika jännästi muuten teki noi raidat! Vaikka siis tuossahan ei ole varsinaisesti jatkuvaa vaakaraitaa, niin silti silmä tekee siihen raidat. Pitäiskö sipuleiden olla sitten korkeussuunnassa kauempana toisistaan? Kun nythän "pohajat" on samalla korkeudella, niin mites jos noi "kärjet" olis samassa linjassa. Tekisikö se avaramman tuosta kuosista? Toisaalta, tää on muuten ihan just täysin mun värinen! Tuollai turkoosi-petrooli, "mii laik" :-D Tää vois olla yksi niistä harvoista mistä tekisin jotain itselleni, ja sen kynnyksen ylittämiseen tarvitaan muuten paljon!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva kuosi! Mä vaan tahtoisin sipulit paljon isompina. :)

  VastaaPoista
 4. Millaa kompaten tässä asiassa, että sen kokoisia ettei tarvi alkaa kohdistelemaan suuremmin.

  Toki sen verta aina voi vähän vilkaista, että taka- ja etukappaleella sipulit kulkee samalla korkeudella, mutta ei niin, että sekä pysty, että vaakalinja pitää joka kappaleella asetella yksitellen kankaalle ja tähtäillä tunti tolkulla mistä leikkaa :-)

  Paras olis sellai missä vaakalinjaa ei tarvis asetella, koska lähes kaikissa kankaissa vaakalinja ei mene suorassa kulmassa lankansuoran kanssa pesun jälkeen. Kun sen vaakalinjan sitten tähtää kohdilleen niin parin pesun jälkeen vaate tuppaa kiertymään :-( Ja montaa sellaista kangasta en ole tavannut missä sekä langansuoruus, että painetun kuvion pystylinja sekä kuvion vaakalinaja kulkisi suorassa kulmassa, eli aina joku on pakko asetella vinoon leikatessa.

  VastaaPoista