perjantai 19. heinäkuuta 2013

Siiri & Myyry -Maitotyttöjä ja vähän pilkkujakin

Tässä muutama pikkusarja trikoisia Maitotyttöjä, tulevat myyntiin sunnuntaina 21.7.2013 kello 13:00. :)

Sannalta pinkkiä polka-dottia hihattoman tunikan muodossa, 11kpl (XS, XS/MAXI, 2*S, 3*M, 2*L, XL, XXL), hinta 70€/kpl (maxi +5€). Materiaali 100% puuvillatrikoo.


Sannalta keltaisia Siiri ja Myyry -toppeja 8kpl (XS, 2*S, 3*M, L, L/MAXI ), hinta 50€/kpl (maxi +5€). Materiaali 92% puuvilla, 8% elastaani.


Katjalta harmaita Siiri ja Myyry -teeppareita 8kpl (XS, 2*S, 3*M, L, XL), hinta 55€/kpl. Materiaali 92% puuvilla, 8% elastaani, hihat 100% puuvillatrikoota.


Siirin ja Myyryn on suunnitellut ihana PaaPii :)

2 kommenttia:

 1. Hei, mikähän koko kannattais tosta riemukukasta ottaa? Skandinavian kukasta S on just hyvä, ei yhtään liian väljä, onko frotee napakampi vai väljempi? Entä miten tuo polka dot -trikoinen tunika, onko siinä kangas napakampaa vai löysempää kuin skandinavian kukassa?

  Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frotee on napakampi kuin skandinavian kukka, samoin polka-dot, mutta toisaalta toppikaava tuntuu avaruutensa vuoksi päällä hieman väljemmältä kuin hihallinen (vaikka leveys on sama)... Sanoisin että kannattaa pitäytyä S-koossa. :)

   Riemukukasta todennäköisesti löytyy vielä vaihtari jos koko sattuu menemään pieleen, mutta polka-dotteja on niin pieni erä että ne myydään todennäköisesti kaikki heti... :\

   Milla

   Poista