keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Mahdottomat kuvattavat...

Heppatunika ja -body ovat koko ajan joko päällä (likaisena), pesussa tai kuivumassa. Onneksi kangas on tosi laadukasta ja kestää kovaa käyttöä, eli kehtaa kuvata vielä monen pesun jälkeenkin. :) Tunikasta pitäisi saada sovituskuva vielä, sillä vinoon leikattu selkäkappale on tosi kiva! :)


EDIT 10.4. Tässä sovituskuva takaa. Edessä oli samantien joku mehutahra eli se kuva jäi saamatta.


Niitty-tunika ja värjätystä Riemukukasta ommellut pöksyt. Malli ei oikein pysy paikoillaan...


Äitini nappasi tämän kuvan, kyllä huomaa mistä tyttö on perinyt poseerauslahjansa... Ei sitten millään hyvää kuvaa!!! :D Pinkkiallergiani taitaa olla jossain määrin selätetty sillä valitsin kesämekkosatsista itselleni testiin tämän ihkun pinkin Auroran.


Uusia kankaita saapui myös. Mä niin rakastan näitä kaikkia! <3


3 kommenttia:

 1. No hei tosi pitkästä aikaa! Kävin sillon joskus sata vuotta sitten kyselemässä neuvoja omaan imetysvaateprojektiin ja nyt oon edenny jo mukavan pitkälle :) Sain hyödyllisyysmallisuojan läpi! Aina kun oon meinannu väsähtää tän jutun kanssa, oon käyny sun blogissa tsemppaamassa itteeni. Mahtavaa, että oon saanu jo nettikaupaksi ja yritykseksi kehitettyä :).

  Jos oot utelias, niin käy kurkkaamassa, millä mallilla homma on: louhidesign.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. ääh piti laittaa että "oot", siis mahtavaa että sulla on oma yritys ja nettikauppa näistä paidoista tullu!

  VastaaPoista
 3. Upeeta Sini! :) Loistavaa että olet saanut hyödyllisyysmallisuojan läpi! Itseäni harmittaa vietävästi että aikanaan tyydyin viraston vihjeeseen ("älä hukkaa rahojasi") ja jätin hakematta. Mekko/tunikamallille sentään hain (ja sain) mallisuojan, eli jotain sentään. :)

  VastaaPoista