perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pöllö

Kangashamstereista meille eksyi pala tällaista pöllöinterlockia. Siitä saakka joka ikinen kerta kun tyttö on päässyt kangaslaatikoille, on sieltä ensimmäisenä tassuun tarttunut PÖLLÖ. Äkillisessä inspiraatiopuuskassa päätin vihdoin ommella pöllön vaatteeksi, ja tällainen body kokoa 86 syntyi. Kaveriksi housut mustasta joustofroteesta.


Musta ei ole oikein meidän väri, mutta onpa nyt sitten sitäkin kaapissa. :) Saumurilankojakaan ei ollut oikeaa väriä, joten setti on ommeltu valkoisella, reunimmaista neulalankaa lukuunottamatta (siihen vaihdoin tavallisen mustan rullan). Hyvin toimii, ei vilku saumoista valkoinen vaikka nurjalta pöksyt näyttää kyllä pöljiltä. Taskuihin olisi käynyt kivasti pöllökangas mutta pala meni viimeistä liparetta myöten bodyyn... Hihojakin piti jatkaa pidemmillä resoreilla kun tilkku loppui kesken.


12 kommenttia:

 1. Kylläpäs on kivan pirteä setti! Itelläkin on varmaan noin hihojen verran tuota pöllöä jemmassa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat vermeet! Applikoitu pöllö on tosi kiva!

  VastaaPoista
 3. Todella onnistunut setti! kankaat toimii,ihana applikointi ja housujen taskut ovat mahtavat :) Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! :) Itse tykkään tästä kovasti, kun osui niin hyvin tuo raitakangas pöllökankaan sävyihin, ja pöllönkin ilme onnistui mainiosti. Pääasia on kuitenkin se, että tytär tykkää ihan pimeänä, piti saada päälle jo ennen kun oli neppejä paikoillaan. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kokonaisuus! Pöllöt jaksaa viehättää mua aina vain ja juuri tuosta kyseisestä pöllökankaasta tykkään kovasti, itse en sitä sattunut saamaan hyppysiini.

  VastaaPoista
 6. Ihana setti! Pirteä, vaikka mustaa onkin :)

  VastaaPoista
 7. aivan ihana pöllöjuttu. :) pöllöt on niin symppiksiä. :)

  VastaaPoista
 8. Pöllöt on niin ihania!Ei ihme että teillä tästä tykätään :)

  VastaaPoista