maanantai 30. huhtikuuta 2012

Tummaa suklaata


Muksulle löytyi huutiksesta kiva välikausihaalari ja sen kaveriksi tarvittiin sopiva välikausimyssy. Ruskean sävyksi valikoitui ihana tumma suklaa ja kukka on wannabe-PimPam (hiukan liian kapoisiksi jäi terälehdet tässä ensimmäisessä kokeilussa). Kaavana Muraveinik (kiitos Stanna kaavasta!), joka on kaiketi suunniteltu joustamattomalle kankaalle, sillä myssystä tuli aika iso näin joustavista (velour + bambujoustis) toteutettuna. Korvien kohdalle lisäsin vuorin väliin läpykät windstopperia.


Tummaa suklaata löytyy myös seuraavista Maitotytöistä, toiveesta toteutin vaihteeksi yksivärisiä paitoja tehosteresoreilla. :) Näitä on 4kpl (S-XL) ja hinta on 45€/kpl sisältäen postikulut. Nämä napsahtaa huutikseen myyntiin huomenna kello 13:00.

Blogin lukijoita on jo huikeat 200!!! :D Olen aivan innoissani! Edellinen arvonta oli vain pari kuukautta sitten, joten en ihan nyt vielä ala arpomaan uudelleen, mutta lupaan pitää 200-arpajaiset viimeistään sitten kun fb-sivun tykkääjämäärä nousee kahteensataan! :)

1 kommentti: