tiistai 28. elokuuta 2012

Työvoitto - ensimmäiset maxit!

Tässä ne vihdoin ovat! Ensimmäiset Maitotyttö MAXI -tunikat! :D Näiden valmistuminen kestikin sitten sen kolmisen kuukautta, ja vastustivat kyllä viimeisen päälle jokaisessa työvaiheessa... Maitotyttö MAXI on siis erityisesti isorintaisia (E-kupista ylöspäin) varten kaavoitettu imetyspaitamalli: luukun mittaa on jatkettu reippaalla kädellä tavallisiin Maitotyttöihin verrattuna ja pääntietä on avarrettu jotta kokonaisuus näyttäisi sopusuhtaisemmalta.


Näitä syntyi kaikkiaan 5kpl (S/MAXI, M/MAXI, L/MAXI, XL/MAXI, XXL/MAXI). Materiaalina on luumunvärinen kotimainen puuvillatrikoo (95% puuvilla, 5% lycra). Hinta 70€/kpl, tulevat myyntiin verkkokauppaan huomenna 29.8.2012 kello 13:00. Verkkokauppa on vielä hiukan testivaiheessa, joten älkää olko kovin kriittisiä.... ;) Huomattavaa on, että tuote poistuu varastosta vasta tilauksen vahvistamisen jälkeen (ennen maksua), eli checkout pitää kliksutella läpi ja loppuun ensimmäisenä päässyt saa tuotteen riippumatta siitä kuinka monella se on ollut korissa. Kannattaa siis rekisteröidä asiakastili jo etukäteen, se nopeuttaa tietojen syöttämistä.


Rouva Pleksin varustaminen MAXI-kuvaukseen oli projekti sinänsä... Liukasta pleksiä vasten kun ei tunnu pysyvän paikallaan mikään! Hieman muhkuraisiksihan nuo tissit sitten jäi, ja löysääkin on suhteessa liikaa kun rouva Pleksi on kokoa XS, ja pienin valmistunut tunika oli S/MAXI... Mutta kaiken kaikkiaan olen aivan riemuissani, näitä on moni odottanut ja VIHDOIN ne ovat valmiina! :)


3 kommenttia:

  1. Oi nuo värit on kauniit! Jos nyt kävisi tuuri ja sattuisin tällä kertaa oikeaan aikaan paikalle ostoksille.

    VastaaPoista
  2. Kertakaikkiaan ihanat värit!! :)

    VastaaPoista