lauantai 4. elokuuta 2012

Voihan väsymys!

Tarkoituksena on ollut ommella pikkiriikkinen body, ensimmäinen masussa möyrivälle pikkuiselle (rv14+5) ja blogata se iloisen uutisen kera... Mutta näyttää siltä etten saa sitä IKINÄ tehtyä! :P Esikoinen herättelee edelleen öisin sen 2-6 kertaa ja viimeisen kahden kuukauden aikana on tullut todettua mitä tarkoittaa äärimmäinen väsymys. Ihan turha kuvitella ompelevansa yhtikäs mitään kun joka päivä kaatuu (täysin vastustamattomasti) sänkyyn kahden tunnin päikkäreille. Mutta eiköhän tämä tästä helpota, jossain vaiheessa? Sitten ompelen taas täydellä innolla! :)

Hyviä uutisia kuuluu Maitotytöltäkin, elokuun alusta tehtiin soppari Lauriida-blogin Katjan kanssa, joten Maitotyttöjä tulee enenevässä määriin myyntiin omasta saamattomuudesta (ja tulevasta äippälomasta) huolimatta! :) Katjan blogista löytyy jo kuva harjoituspaidasta (kukin työntekijä saa käyttää kaavoja yhteen harjoituskappaleeseen), jonka Katja teki ihanasta OE-ryhmän taikametsästä. Koska paita on Katjalle hiukan nafti, olen vokotellut Katjaa myymään sen minulle, nyt kun käyttöäkin on taas tiedossa... :)


Tervetuloa tiimiin Katja!!! :)

11 kommenttia:

 1. Voi Milla, ihana uutinen, onneksi olkoon! :) Onnea odotukseen!

  VastaaPoista
 2. Ihana uutinen! Onnea odotukseen! :) Kyllä se väsymyskin pian helpottaa ja lapset jossain vaiheessa alkaa nukkua paremmin! Tiedän, ei lohduta nyt, mutta muistuttelen kuitenkin! :D

  VastaaPoista
 3. Onnea vielä näin julkisestikin, ja ihan mahtavaa olla mukana Maitotyttötiimissä! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea oikein paljon odotustaipaleelle!!! Palautuu ne voimat vielä joskus, viimeistään sitten kun vauva on puolivuotias.. ;D (ai minäkö en ole muka rohkaiseva)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea! Minäkin olin ihan intona kun plussasin, että nyt ompelemaan ja sitten alkoi väsymys ja oksentelu. Mut loppuraskaudessa iskee hurjalla voimalla se pesänrakennusvietti ja kyllä silloin ompelutti jälleen! :D

  VastaaPoista
 6. Onnea raskauteen ja jaksamista arkeen! Eiköhän ne voimat pikku hiljaa palaudu, lepäät aina kun mahdollista..!

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon, ja ihanaa odotusaikaa! :)

  VastaaPoista
 8. Oikein arvattu :D Hurjan paljon onnea! Ihana uutinen!

  VastaaPoista