perjantai 13. syyskuuta 2013

Ihana Aurora!

En niin tykkää pinkistä mutta tää Aurora on kyllä aivan ihanaa! Siis niin kertakaikkisen ihanan ohutta ja pehmoista mutta kuitenkin napakkaa. Pienempi sai Aurorasta bodyn ja ystävättären muksulle lähtee synttärilahjaksi tunika kokoa 110. Aurorabodyn kaveriksi tein Ralliraidasta potkarit, kivasti ryhdistää ruskea tuota pinkkiä. :)6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla käyttäjäkommenttia, kun pähkäilen juuri tilauksen kanssa. Ruskea ja pinkki on kyllä tosi kaunis yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän sopis kivasti myös turkoosi ja lime... Mahdollisesti isosisko saa vielä omansa turkooseilla mausteilla. Vaikka en siis YHTÄÄN tykkää pinkistä... :D

   Poista
 2. Meinasin just tehdä kaverin tytöille bodyt tuosta pinkistä juurikin ruskeilla tehosteilla, mutta en sitten tehnytkään, olis pitänyt, tuo on niin supersuloinen! Hyvin sopii ralliraita kaveriksi.

  VastaaPoista
 3. Itse en tästä kuosista oikein olekaan tykännyt, ennen kuin näin nämä kuvat valmiista vaatteista! Kivoja ja nyt joudun itsekin harkitsemaan kankaan tilaamista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä miten monet kankaat "avautuu" ihan erilailla vaatteena kuin mitä kankaana pystyy hahmottamaan. :) Mä täällä pidän peukkuja että saatais tulevaisuudessa tätä muissakin väreissä, on sen verran kiva... :)

   Poista