sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kuutio

Tavoitteena oli piirtää yksinkertainen kuosi joka sopisi kaiken kanssa. Vaikkapa aluspaidaksi tai leggareihin tms. Tuloksena syntyi Kuutio. :) Itse kyllä tykkäisin tästä ihan normivaatteenakin tehosteresoreilla! Kuution koko on noin 4-5cm. :)


7 kommenttia:

 1. Minulla tuli mieleen tästä kuosista muutama vuosi sitten Eurikankaasta ostamani joustofrotee. Siinä oli mielestäni tämän mallista ruutua, ostin sitä mustana ja oranssina, muista väreistä en tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tämä? :)
   http://2.bp.blogspot.com/_i2OH3dpsIaM/TSSf8Pp3PrI/AAAAAAAABKE/0emQubp1ICU/s1600/retro3.jpg

   Itse asiassa inspiraation lähteenä tässä toimi sirkus-kuosi:
   http://3.bp.blogspot.com/-ir8EMrYz-0Y/TzoZO5P7erI/AAAAAAAAD5g/LfO2jK8z_48/s640/PIC_5542.jpg

   Nyt kun lopputulemaa katsoo niin se osuu jokseenkin tasan noiden kahden puoliväliin. :)

   Neliöt kuuluu minun mielestä samaan kategoriaan kuin pallot, sydämet ja tähdet. Eli on melkoisen mahdotonta tehdä kuosia joka ei muistuttaisi mitään aiemmin keksittyä. Silti haluan piirtää näitäkin, sillä minusta yksinkertaisiakin tarvitaan, pareiksi niille koukeroisemmille kuoseille. :)

   Poista
 2. Minä tykkään tästä, eikä mulla tuu mikään olemassaoleva mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Kuka määrää sen, minkä värisinä kankaat lopulta tehdään? Kun tuntuu että Maitotyttö-froteet ovat aina keltaisia, ruskeita tai vihreitä. Tässäkin olisi tyrkyllä muita kivoja värejä kuten turkoosi ja musta. Toivottavasti tämä kuosi joka tapauksessa pääsee tuotantoon, mielellään joustofroteena :)

  t:kurre

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit mietitään yhdessä valmistuttajan kanssa, lopullinen päätös on valmistuttajalla joka kankaan tilaa. :) Valitettavasti tätä ei ole (toistaiseksi) tulossa kankaaksi.

   Poista
 4. Kiitos vastauksesta! Toivottavasti ihania kuosejanne alkaa näkyä joskus myös esim. sinisenä, violettina ja turkoosina. Tämä näin hartaana toivomuksena viileän sävyisten ihmisten puolesta :D Ja toivon myös, että joku tähän kuosiin lopulta tarttuu. Olisi näet sopivan neutraali aikuisillekin, jopa töihin.

  t:kurre

  VastaaPoista