perjantai 22. heinäkuuta 2011

Urakalla harkkareita

Nyt kun harkkapikkareiden kaava on kohdillaan niin pitihän niitä tehdä lisää. Samalla viihdytin itseäni yhdistelemällä erilaisia värejä ja kuoseja. :) Itse ihastuin eniten tuohon ruskea-valkoraidallisen trikoon ja piparikukan yhdistelmään... Kaiken kaikkiaan tuli niin kivoja että ansaitsivat blogipostauksen. :)


Rakenne on seuraavanlainen:
 • Sisäpinta tencel- tai bambujoustofroteeta. 
 • Muotoonleikattuna imuna 2 kerrosta tenceljoustista + välissä 1 kerros mikrokuitufroteeta (ostin ihan siksi että pitäisi olla imukykyinen ja nopsa kuivumaan, vaikka en yleensä noista tekokuiduista niin piittaa). 
 • Pinta puuvillatrikoota, sekalainen lajitelma ostettu vähän joka puolelta...
 • Kosteussulku BR PUL:ia (Myllymuksujen jämäpaloja) tai laminoitua puuvillatrikoota Kestovaippakaupasta.
 • Kanttaukset joustokanttinauhaa (ruskeat superpehmeää FOE-kanttinauhaa, värilliset tavallista).
Mitään jättipissojahan tällaiset eivät pidä sisällään, mutta näin kotikäytössä ja ulkona kesähelteessä toimivat vallan mainiosti. :)

  1 kommentti:

  1. Pidemmän käytön jälkeen nämä on edelleen hyviä. Ainoa vika on että edessä kosteussulku saisi mennä vähän ylemmäs, kontatessa kun pissat valuu suoraan eteen. Kävelevällä ei sellaista muutosta tarttisikaan.

   Kokeiltiin kaavaa myös ystävän vuotta vanhemmalla pojalla, ja yllätyksekseni pikkarit meni hänellekin sellaisenaan! Pojalle kuitenkin tuo etuosan kosteussulun nosto on aivan välttämätön.

   VastaaPoista