lauantai 13. elokuuta 2011

Retroilevat kirahvit

Onnekkaan sattuman kautta sain Royal-tuotteen Saijalta yllärilahjana puoli metriä limeä kirahvitrikoota. Kankaan vihreä on melkein kirkuvan kirkas, mutta se, että toinen puolikas kangasta on "takaapäin kuvattu" innosti minut tekemään tästä mekkosen tytölle. Sitten piti vaan löytää yhdistelmä mikä sopisi sekä kirahvikankaaseen että meidän garderoobiin: mangonkeltainen bambusingle Myllymuksuilta yhdistettynä tummanruskeaan resoriin sai kokonaisuuden sopivan retrohenkiseksi. Lopputulos on oikeastaan varsin hauska ja piristävä lisä tyttären vaatevalikoimaan. Eniten tykkään keltaisella velourilla kantatusta helmasta. :)


Kaula-aukon resorin purin kertaalleen kun huomasin että olin leikannut liian pitkän resorikaistaleen ja lopputulos pönötti. Harmi vaan että huomasin sen vasta kun nepit oli naputeltu paikoilleen: purkamista oli kamalasti. Alkuun pääsi ärräpäitä mutta sitten alkoi hymyilyttää kun muistin miten mummoni opetti minua pienenä virkkaamaan ja kun meni pieleen, totesi että ei se suoraan ompeleminen vielä ompelijaa tee, vaan se kun aina välillä purkaa. :) Mummulla on nyt ikää jo lähemmäs 90v eikä ompelut enää suju, mutta tuo kommentti säilyy aina ja siirtyy varmasti aikanaan myös tyttärelleni.

2 kommenttia:

  1. Löytyipä ihanan ihana blogi! Tätä jään ehdottomasi seurailemaan. Omat luomukset kalpenee kun applikointejasi katselee. <3

    Mullakin on tuota kirahvitrikoota puolimetrinen, ja petyin siihen pohjaväriin kun oli niin räikeä.. ja luulin vaaleamman ruskeiksi niitä kuvioita, en tiedä onko ne mustia vai ruskeita oikeasti. Mutta en ole edes huomannut että siinä kuosissa on takapuolia puolet!! =D Siitä tietää etten ole kovin aktiivisesti kangasta edes ihaillut vielä. Jospa se silti joksikin muuttuisi jossain vaiheessa..

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun löysit tänne! :D Mä olenkin sua fanitellut jo pidemmän aikaa. :) Oletko jo löytänyt Facebookin Kangashamsterit? Mä vaihdoin siellä lopun kirahvin PUL-kankaisiin, katsotaan saisinko postattua tuota harkkapikkariprojektia jonain päivänä taasen... :)

    VastaaPoista