sunnuntai 7. elokuuta 2011

Trikoopöksyjä

Tähän saakka neiti on pärjäillyt ihan pelkillä villahousuilla tai kesäkuumalla harkkapikkareilla, mutta nyt alkaa kelit viilenemään, joten tein ohuita trikoisia pökiä villisten/harkkapikkareiden päälle puettaviksi.


Kaavasta tuli aika kiva, sivusaumoja pöksyissä ei ole. Varsinkin nämä raidalliset on minusta jotenkin tosi ihanat. :) Näitä tarttee todennäköisesti surrutella vielä lisää syksyn myötä...


4 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinulla! Olen pitkään etsiskellyt sivusaumattomien housujen valmiskaavaa, muistatko mistä sen löysit vai kaavoititko itse? En ole saanut aikaiseksi kaavoitusta, mutta hinku tehdä tuollaisia olisi. :)

  VastaaPoista
 2. Piirsin tämän itse, käytännössä niin, että piirsin jostain Ottobren pöksyistä ensin etukappaleen, käänsin kaavamuovin nurinpäin, laitoin piirtämäni ulkosauman linjaan takakappaleen ulkosauman kanssa, säädin leveyden mieleisekseni ja piirsin takakappaleen samaan kaavaan. Kaiken kaikkiaan kyllä helpoin mahdollinen tapa tehdä pöksyjä, suosittelen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Tätä samaa tapaa jäin miettimään kun olin kysymyksen jo kirjoitellut, mutta on hyvä saada varmistus ajatuksilleen. :)

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä ja tekemisen iloa! :)

  VastaaPoista