perjantai 14. lokakuuta 2011

Hurmaava pyöreä norsu

Kaikista ihanista uutuuskankaista tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan minun suosikkini. Pyöreässä norsussa on vaan Sitä Jotakin. :) Tuunailin bodykaavasta tällaisen slim-version talveksi, helpompi pukea päällysvaatteita kun ei hihat syrttäänny. Hihat on vähän ekstrapitkät ja niissä on leveä käänne, joten niitä saa siististi taitettua ja käyttöikä pitenee. Liivimekkoja meillä ei yleensä käytetä, mutta tämä ihana norsu vaati päästä mekkoon, joten kokeillaan nyt tulisiko sille käyttöä... Liivimekko on luonnonvalkoista velouria, applikaatio ja helmakanttaus tummanruskeaa velouria.


Lisäksi tein samalla kaavalla bodyn apilasta, jota päädyin ostamaan lisää jemmaan... Siinä on muuten keltainen melkein tismalleen samaa sävyä kuin norsuissa! Kaveriksi bodyille tein suklaanruskeat velourhousut samalla kaavalla kuin aiemmin tekemäni punaiset. Eli ei mitään kovin uutta ja ihmeellistä, paitsi että tällä kerralla osasin tehdä nilkkaresoreista riittävän napakat, niin että pysyvät kantapään yläpuolella ilman sukkiakin.


Ja nämähän käy kaikki keskenään kivasti yhteen. :)

13 kommenttia:

 1. Kaikki ei kuulemma pysty käyttämään tuota upotettua kommentointilomaketta, joten muutin kommentoinnin ponnahdusikkunaan. Toivottavasti nyt kaikki halukkaat pääsee kommentoimaan... :)

  VastaaPoista
 2. ihana norsu! Mistä oot ostanut tuon kankaan? Tuota ihan ihan pakko saada :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin tykkään norsusta ;) Tilasin sitä eilen molemmissa väreissä :D Punainen sopii sitten jouluun...

  VastaaPoista
 4. Kangas on Ottobreltä, oli muuten todella nopea toimitus ja edulliset postikulut! :) Ikasyrilläkin näyttäis olevan tuota sinipunaista vielä jäljellä (interlock-kansiosta löytyy).

  VastaaPoista
 5. Ja taas kääntyy puukko haavassa! Päätin olla tilaamatta tuota pyöreänorsua kun inhoan interlockeja, mutta on siitä niin ihania vaatteita taiottu että nyt harmittaa!!

  VastaaPoista
 6. Ihania ompeluksia! Vierailin ekaa kertaa blogissasi ja juutuin heti lukijaksi :)

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen ihastellut tätä kangasta! Meillä taas tykätään pitää liivimekkoja, niillä saa kätevästi lisälämpöä lapselle :)

  Hurmaava setti!

  VastaaPoista
 8. Ihan huippukivat setit ja tykkään niin noista syksyididtä murretuista väreistä!

  VastaaPoista
 9. Todella söpöjä ja meillä ainakin nuo liivimekot on todella tykättyjä.
  Millaista tuo bambuinterlock oli? Miten käyttäytyi pesussa?

  VastaaPoista
 10. Paksua ja tukevaa, ei mennyt pesussa miksikään, niinku jostain oon lukenut että interlockit alkais kieroilemaan... Minun mielestä tosi kiva kangas. :)

  VastaaPoista
 11. Ärrrrrr.... Useamman pesun jälkeen on norsuinterlock sitten kuitenkin levinnyt sivusuunnassa. :[ Eli ei enää tietoakaan slimmistä istuvuudesta. Pitäisi varmaan pestä kangas viidesti ennen leikkausta, vai mitä häh? :(

  VastaaPoista