lauantai 29. lokakuuta 2011

Pikkuleijonalle ja sen emolle

Minua pyydettiin tekemään vauvalahja marraskuussa syntyvälle vauvalle ja tämän äidille. Kysyjä oli kovasti tykästynyt viime keväänä tekemääni leijonabodyyn, mutta koska en halunnut tehdä kopiota, päätettiin leijona laittaa näyttämään kieltä. Body on pikkuruinen 68 kirjekuoripääntiellä ja olkanepeillä. Äidille tehtiin Maitotyttö-imetyspaita saman teeman mukaisesti, mutta ilman ihmeempiä krumeluureja (tasku, coolmax-vuoraus ja liivinsuojat toki löytyy).


Tässä vielä applikointi suurennettuna (klikkaa auki niin näet ison kuvan). Leijonan kieli on irtomallia, ja kylläpä siitä tulikin ihana! Oma tyttäreni ainakin ihastui ikihyviksi kun pääsi kerran nykäisemään leijonaa kielestä... Iskee vaan nyt omaan nilkkaan tuo ehdottomuus kopioiden tekemisestä, täytyy keksiä omalle muksulle joku muu elukka kieltä näyttämään... :)


PS. Laitoin yhden alkupään maitotyttöpaidoista uniikkikirppikselle myyntiin, huuto sulkeutuu 31.10., käykää katsomassa jos kiinnostaa... :)

9 kommenttia:

 1. Voi kun määkin oisin joskus saanut tämmöisen vauvalahjan! Ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä lahjansaajan kelpaa, vau! :)

  VastaaPoista
 3. Tilaaja ainakin tykkäs ihan hirveesti :)

  VastaaPoista
 4. Ihana lahja! Varmasti saaja on otettu :)

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus! meille syntyi 'leijona'-poika elokuun alussa, voisitko tehdä hänelle jonkin leijona bodyn? ota yhteyttä jos onnistuu? pa1v180@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kovasti mielenkiinnosta, mutta valitettavasti en ota vastaan tilaustöitä. Applikoinnit kun ovat sen verran työläitä, että jos niistä haluaisi "siivoojatason" palkkaa itselleen niin vaatteen hinta olisi kolminumeroinen... :(

  VastaaPoista