lauantai 12. marraskuuta 2011

Halikettu

Tilasin Emelin kanssa kimpassa Saksasta läjän kankaita. Mukana tuli myös kettukangasta, missä repolainen esiintyy hanhen kanssa. Tilasin sitä väriyhdistelmän takia, mutta jotenkin tuo kettu-ankka-yhdistelmä aiheuttaa minulle kylmiä väreitä.... *ROUSKIS!* Tästä seurasi sitten ajatus tehdä kettukankaan kaveriksi haalari, josta saisi hieman lempeämmän mielikuvan. Olin jo leikkaamassa ruskeaa velouria kun silmiin osui laatikossa kohta puoli vuotta marinoitunut ihana vaalea oliivinvihreä (sammalenvihreä?) velour. Vähän vaihtelua! Ja onhan tuo sävy aivan ihana. :)


Applikointi on pääosin velouria, mutta oranssi on bambujoustofroteeta. Ketun korvat on irtomallia ja takaosastaan oranssit. Haalari on kokoa 86 (tai sinne päin, vähän summassa yhdistelin bodyn ja housun kaavaa), pussimallin lahkeet pidentää käyttöikää mukavasti. Body on kokoa 80.


Kun sain haalarin valmiiksi, totesin että eihän kettukangas sovi siihen ollenkaan. Vielä kun mokoma ei oikein tykännyt 60 asteen esipesusta, vaan muutti ankat harmaiksi (kaikissa muissa saman koneellisen kankaissa valkoinen pysyi valkoisena). Yök! Lähtee puoli-ilmaiseksi ensimmäiselle halukkaalle (vaikkapa 5€ posteineen, puolen metrin pala). MYYTY!


Selkäpuolella on rengasvetoketju. Sitten vaan peukut pystyyn että tätä tulee pidettyä, eikä käy kuten norsuliivarille, joka jäi kaappiin makaamaan mutta sai onneksi sentään uuden kodin Uniikkikirppiksen kautta.


Jos applikointihommat kiinnostaa, niin Royal-tuotteelta saa nyt applikointi-starttipaketteja Maitotytön ohjeilla varustettuna. :) Suosittelen kokeilemaan, mutta varoituksen kera: puuha saattaa aiheuttaa vakavan riippuvuuden! ;)

25 kommenttia:

 1. mää tahon sen!!! :D

  ja tuo haalari on super ihana!

  VastaaPoista
 2. Laita Hanna mulle meiliä maitotyttopaidat (at) gmail.com :D

  VastaaPoista
 3. anna vaan Sannalle feissarissa. :)

  VastaaPoista
 4. Ensimmäistä kertaa blogissasi vierailulla. Kaikkea ihanaa sinulla täällä on :) Nuo halikaverit ovat kerrassaan aivan suloiset.

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava haalari.

  Kommentointi onnistuu muuten minulta nyt ensimmäistä kertaa, kun kommentit avautuu omaan ikkunaan (aikaisemmin en päässyt kommentoimaan ollenkaan).

  VastaaPoista
 6. Onpa taas kertakaikkiaan ihana! Mä koitin jotain mailitse tilata/kysellä hintoja, mutta koitanpa joskus uudelleen! :) ei mikään akuutti-tilaus!

  Sinun aplikointiohjeet ovat kyl parhaat, mitä minä olen käsiini saanut! Taviskin osaa niitten avulla aplikoida! :) Vielä kun löytäis näiltä leveysasteilta lisää paperillista liimaharsoa! ;)

  VastaaPoista
 7. Ja edelliseen viitaten, huomasinkin, että royal-tuotteessahan sitä paperillista liimaharsoa olikin myynnissä! Jee! Tosin.. pysyneeköhän paperi kiinni siinä postikuljetuksen aih. rasituksen vuoksi, kun tuppaa kotioloissakin irtoilemaan!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kehuista! :)

  Saija> Hyvähyvä että pääset kommentoimaan! Sen takia muutin kun tuli palautetta ettei kaikki päässeet.

  Hanna> Kyllä mulle on ainakin paperilliset harsot tulleet ihan ehjinä ja täysin toimintakykyisinä perille, myös tämä viimeisin kirjekuoressa matkannut kappale. :)

  VastaaPoista
 9. Ihan supersöpöt kyllä tuli haalareista. ♡

  VastaaPoista
 10. Ihanat haalarit, tuo vihree velour todella kauniin väristä!Ja jälleen kerran onnistunut applikointi!

  VastaaPoista
 11. siis aivan valloittava haalaria. Värit on aivan nappiin!

  VastaaPoista
 12. Aivan ihanat haalarit, tosi nätit värit.

  VastaaPoista
 13. Ihan mahtaa aplikointi, todella kaunis. Miten ihmeessä joillakin riittääkin mielikuvitus ja taito tällästen luomiseen :) mulla loppuisi pinna varmaan heti ihan yksinkertaisessakin aplikaatiossa..oon meinaan kunnon tumpelo, perus pöksyt ja vaipat vielä onnistuu..

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana mahtava suloinen lutuinen haalari! ♥

  VastaaPoista
 15. Mikäli ikinä koskaan harkitset luopuvasi tästä superihanasta setistä niin poika, Ketunpoika (nyt 68/74) voisi tulla siitä hyvinkin iloiseksi - tai äiti oikeastaan :D

  VastaaPoista
 16. Jaana > Et ole ensimmäinen joka kyselee, ja täytyy valitettavasti vastata sullekin että tämä on yksi niistä jotka jää meille jemmaan seuraavaa varten... ;)

  VastaaPoista
 17. No, niin minäkin jättäisin jemmaan ;) Todella onnistunut applikaatio ja miten söpö, siis ihan t o s i herttainen idea :)

  Eipä sillä, kaikki muutkin on todella ihania - tykkään tuosta lapinporokoirapaidasta päivä päivältä enemmän, on jotenkin niin vekkuli kuten porokoiratkin :)

  VastaaPoista