tiistai 15. marraskuuta 2011

Vihreä Valtra

Tällainen paita kokoa 92 lähtee pikku-Roopelle joululahjaksi mummulta, joka vaihtarina pesi meidän talon ikkunat. Huippua! :D Traktori on papan Valtra, vähän vanhempaa vuosimallia kuin aiemmin tekemäni yksilö.


Eihän noin isoon voi enää kirjekuoripääntietä tehdä, joten tein saman efektin leikkaamalla olkasaumat niin että takakappale näkyy edestä. Olen tosi tyytyväinen tuohon noin, kun en tykkää raglan-hihoista silloin kun takakappale on hihojen kanssa samaa kangasta, mutta en myöskään peruspaidasta... Tuo Royal-tuotteen sammalenvihreä velour (traktorissa) sopii tosi hyvin traktorikankaan vihreään, paremmin kuin Metsolan ruohonvihreä velour. :)

Hihojen resorit ompelin renkaaksi ja taitettuna vasta hihoihin, toisin kuin pikkuiset hiharesorit yleensä. Tämä onnistui kun vihdoin hoksasin ommella sauman siten, että paininjalka on hihan sisäpuolella. Kauan on pitänyt tusata ennen kun tuonkin oivalsi... :P Tulee paljon siistimpi ja helpommin kuin hihan mukana renkaaksi ommeltu.

12 kommenttia:

 1. Aivan uskomattoman upea Valtra!

  VastaaPoista
 2. Mahtava! :) Meille kelpais sama punaisena versiona! :D

  VastaaPoista
 3. Onpa mahtava traktori taas! Sä sitten osaat.

  VastaaPoista
 4. On muuten komee traktori! Usein tulee muuten ihailtua näitä sinun ompeluksiasi mutta laiskasti ehdin kommentoimaan :-/ Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 5. Voih, miten ihana! Mä tietäisin yhden vähän isomman Roopen joka varmasti käyttäisi tuollaisen paidan PUHKI! :)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Voi miten hieno! Törmäsin vasta nyt sivuihisi ja upeita ovat! Teethän tilaustöitä? Miten tulisi menetellä?

  VastaaPoista
 8. Kiitos Ulla kehuista! :) Valitettavasti en tee tilaustöitä ollenkaan. Voin kyllä suositella muutamaa bloggaajaa joilta saa tilattua applikoituja lastenvaatteita, ainakin Pikkujekulta ja Taikutilta löytyy upeita töitä!

  VastaaPoista