sunnuntai 12. helmikuuta 2012

1v-synttäriarvonta!

Tänään tulee kuluneeksi vuosi ensimmäisen Maitotyttöpaidan valmistumisesta. Juhlan kunniaksi järjestetäänkin nyt sitten blogin ihka ensimmäinen arvonta!


Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, osallistumisaika päättyy 26.2. Arvonta on rajattu blogin lukijoille, eli nimesi tulee löytyä lukijapaneelista (voit toki liittyä lukijaksi arvonnan aikanakin). Lisäarpoja voit ansaita seuraavilla konsteilla: 
 1. Linkittämällä ylläolevan kuvan omaan blogiin
 2. Tykkäämällä Maitotytöistä facebookissa
 3. Jakamalla fb-sivun omalla seinällä facebookissa
Yhteensä on saatavilla siis neljä arpaa! Kerro kommentissa kuinka monella arvalla olet mukana ja millä konsteilla arvat on ansaittu. Kerro kommentissa myös haluttu palkinto ja suluissa pyydetyt lisätiedot. Epäkelvot kommentit hylätään armotta joten ole tarkkana! ;)

Sitten ne palkinnot, vaihtoehtoja on seuraavasti:
 1. Lyhythihainen Maitotyttö-imetyspaita (koko ja väritoive)
 2. Lyhythihainen aikuisen naisen t-paita Maitotytön tyylillä (koko ja väritoive)
 3. Lapselle applikoitu paita (koko, kuvan aihe ja väritoive)
 4. Kangaspaketti koottuna allekirjoittaneen jemmasta (3 toiveväriä)
Kaikkien osallistuneiden arpojen joukosta arvotaan 27.2. yksi voittaja.

EDIT 16.2. Lisään muutaman huomion ettei tarvitsisi hylätä arpoja...
 1. Muista laittaa haluamasi koko! Värin ja aiheen puuttumisen tulkitsen siten, että saan niiden suhteen vapaat kädet, mutta kokoa en voi keksiä. En kysele lisätietoja ennen palkinnon tekemistä (jos palkinnoksi sattuu osumaan 1-3).
 2. Väritoive = väritoive, ei kuositoive! Jos olisi tarkoitus toivoa loppuunmyytyjä Metsolan kuoseja, niin kaikkihan niitä toivoisivat.
 3. Vain numero 3 sisältää applikoinnin, painatuksen voin tehdä aikuisen paitaan.

96 kommenttia:

 1. Ihanan inspiroivat sivut! Mukana arvonnassa yhdellä arvalla, palkinnoksi valitsisin 1. Lyhythihainen Maitotyttö-imetyspaita, koko M, ruskean sävyinen (lahjaksi antaisin ystävälleni). =D

  VastaaPoista
 2. Ihanat sivut!
  Neljällä arvalla olen mukana; olen lukijana blogissa, arvonnan löytää blogistani http://hulamaja.blogspot.com/ ,liityin fb-faniksi ja jaoin sivun kavereilleni!!! :D

  Toivepalkinto olisi number neljä, eli kangaspaketti. Toivevärejä ruskea, turkoosi ja vihreä. Myös muut poikavärit huomioidaan, tai äitille sopivat keltanen ja pinkki, eli valinnanvaraa löytyy enkä nirsoile kummemmin ;)

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan kahdella arvalla mukana, olen blogisi lukija ja linkitin arvonnan omaan blogiini. Palkinnoksi haluaisin lyhythihaisen imetyspaidan, koko ehkäpä S-M. Väritoiveena esim. joku rusehtava.

  VastaaPoista
 4. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla ja tavoittelen palkintoa nro 2. Koko on S-M, väritoivetta en sano vaan pidetään kaikki valta sinulla :)

  VastaaPoista
 5. Yhdellä arvalla mukana, palkintotoiveena lasten paita koossa 122 (pojalle, muuten saat vapaat kädet!):)

  VastaaPoista
 6. Osallistun yhdellä arvalla ja tavoittelen palkintoa 3. Koko olisi 116cm ja toivekuva voisi olla vaikka jokin Ninjago-juttu. Väri jotain poikamaiseen vivahtavaa :)

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla kolmos palkinnon arvonnassa
  (116, lohikäärme ja valkoinen)

  VastaaPoista
 8. Uutena lukijanasi mukana yhdellä (ja tietenkin sillä voitto)arvalla mukana ;) ihania ompeluksia! Jos onni suosii, niin toiveissa olisi numero 3, paita poikaselle kokoa 98/104. Meillä tykätään Postimies Patesta, Muumeista ja eläimistä... värikkäistä (vihreä, turkoosi, oranssi, keltainen jne) ja lapsekkaista vaatteista ja esim. Metsolan vanhemmista kuoseista :)

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana. Kaikki palkinnot mahtavia, mutta päädyin pohdiskelun jälkeen numeroon 3. Tytölle 116cm, vaikka jollain eläimen kuvalla. Toteutuksen jätän kokonaan sinulle:) Tyttö ei ole värien suhteen nirso.

  VastaaPoista
 10. Luen, linkitin, tykkäsin ja jaoin :) Osallistun siis neljällä arvalla! Toivon voittavani naisten lyhythihaisen paidan kokoa S ja sen olevan musta-valko-puna tai sitten ihan mitä vaan, kaikki ne on hienoja kuitenkin :)

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla mukana. Ihania palkintoja kaikki, toiveissa olisi kuitenkin imetyspaita kokoa S-M, väritoiveena joku vähän neutraalimpi väri ja kuvio, ei lämmintä punaista, oranssia, keltaista tai vihreää.

  VastaaPoista
 12. Neljällä arvalla mukana, jaettu siis fb:ssä, blogissa ja olen tykkääjänä :)

  Voiton mahdolliesti kohdalle sattuessa toivon pakettia nro. 4. Lempiväreinä ruskea, lime ja keltainen :)

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana (lukijana ja tykkääjänä FB:ssa)

  Palkinnoista havittelen numeroa 3 (koko 110, kuvaksi Sisu k-auto ja väri pojalle sopiva).

  VastaaPoista
 14. Kolmella arvalla mukana :) Olen lukija, tykkään FB:ssä ja jaoin sivun myös. Palkintotoive olisi imetyspaita itselle, koossa L ja värinä punainen :)

  Kiitos inspiroivasta blogista :)

  VastaaPoista
 15. Neljällä arvalla mukana. Fb:ssä tykätty, jaettu mun seinällä, laitettu blogiin http://madeforapes.blogspot.com/ ja kirjoitettu tänne.
  Jos arpaonni suosii, niin otan mielelläni kangaspaketin! :)

  VastaaPoista
 16. Kolmella arvalla mukana. Voitoksi toivoisin lapsen paitaa

  VastaaPoista
 17. 1-v onnittelut eka :)
  Kolmella arvalla mukana (uutena lukijana, fb:tykkääjänä sekä linkitys omaan blogiin)

  Palkinnoista ehdottomasti 1. Itselle kun tulis, niin Keltainen ois täydellinen. Varmaankin M-koko olis passeli.

  VastaaPoista
 18. Lukijana mukana yhdellä arvalla, onnea vielä tuosta virallistamisesta! =) Kolmospalkinto olis ihanin.

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukana 2.palkinnon eli aikuisen naisen paidan arvonnassa. :)

  VastaaPoista
 20. 2 arvalla (lukija ja face tykkäys) mukaan aikuisen paidan arvontaan.

  Koko L ja kuva vaikka Kissoista, väri joku ihana ja pirteä.

  VastaaPoista
 21. 4 arvalla mukana. :)

  Jos voitto osuu kohdalleni, toivoisin lyhythihaista (hihaton elikkäs toppi olisi huippu) Maitotyttö-imetyspaitaa. Koko M ja väri ruskea.

  VastaaPoista
 22. Neljälla arvalla (lukija, linkitin blogiin, fb tykkäys & jaoin seinälle). Ykköspalkintoa tavoittelen, koko on varmaankin M ja väritoiveena ruskea!

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla ;) kankaita haviettelun (väritoivevaihtoehtoja; vihreä, ruskea, pinkki)

  VastaaPoista
 24. Kolmella arvalla mukana :) Olen uusi lukija, tykkään facebookissa ja jaoin seinällä. Imetyspaidalle limenvihreänä koossa L olis käyttöä :)

  VastaaPoista
 25. * Olen lukijasi
  * Tykkään facebookissa
  * Jaoin facebookissa
  * Olen jakanut myös blogissani.

  Eli siis neljällä arvalla mukana.

  Lähden havittelemaan kangaspakettia: Tyttövärit käy.

  Onnea 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukana 3. palkintoa tavoittelemassa, blogiin linkittelen. Paidan koko 116 cm, pirtsakoissa tyttöväreissä ja jollain kivalla aplikoinnilla, jonka saat itse päättää :)

  VastaaPoista
 27. Osallistun kahdella arvalla, ja palkinto nro 3 olisi ihana. Traktori/kaivuri/lumiaura tms. -paita 110-senttiselle pojalle olisi toiveissa! Jos väriäkin saa toivoa, niin meillä tykätään turkoosista :)

  VastaaPoista
 28. Osallistun neljällä arvalla! Olen lukijasi, tykkään facebookissa, jaoin myös facebookissa ja blogissani.

  Lyhythihainen naisten t-paita koossa m (jos ei kauhean reilua kokoa), värinä voisi olla punainen, valkoinen, raidallinen, turkoosi, vapaat kädet sulle. noi paidat on niin ihania).

  VastaaPoista
 29. Kahdella arvalla mukana, 3. palkintoa tavoitellen! (koko 98, kuvana esim. lentokone/auto/traktori, väri mikä vaan! :) )

  VastaaPoista
 30. Lukijana osallistun yhdellä arvalla. Toiveena paita tytölle hevosen kuvalla, koko 110cm, väriksi ruskeaa.

  VastaaPoista
 31. Lukijana yhdellä arvalla mukana. Toiveina olisi applikoitu paita lapselle, jollain päheällä auto/traktori/kone kuvalla. 104 olisi passeli koko ja väritoiveena vihreä/ruskea/oranssi tai keltainen.

  VastaaPoista
 32. Onnea ihanalle blogille!!!Lukijana mukana 1 arvalla. Toiveessa paita itselle koko L värit mikä vaan Sun ideoimana (rättiväsynyt olis ihana teksti...)

  VastaaPoista
 33. Mukana 1:llä arvalla kun lukija olen. Haaveissa kangaspaketti (ruskea, vihreä, oranssi).

  VastaaPoista
 34. Onnea blogille! Mukana kahdella arvalla. Toiveissa 98cm paita tytölle ja nalle puh teemalla. Sanna/Lillaphant

  VastaaPoista
 35. Osallistun neljällä arvalla (luen, linkitin blogissa, tykkään ja jaoin facebookissa). Palkinnoksi valitsisin lapselle applikoidun paidan koossa 122.

  VastaaPoista
 36. Onnea taaperoikäiselle maitotytölle :-)

  Yhdellä arvalla mukana ja jos onni suosii, palkintotoiveena 128cm paita pojalle.

  VastaaPoista
 37. Kahdella arvalla osallistun 110 kokoisen lastenpaidan arvontaan. Väritoiveena joku tyttömäinen väri (meillä ei ole niin nuukaa) ja toivekuvana kuulemma kalat. :D

  VastaaPoista
 38. Yhdellä arvalla mukana.

  Jos voitan, kolmosvaihtoehto kiinnostaa (92 cm paita prinsessalle)

  VastaaPoista
 39. Yhdellä arvalla mukana ja toivon paitaa itselleni :)

  VastaaPoista
 40. Onnea yksivuotiaalle! :)

  Osallistuisin kahdella arvalla: olen lukija ja tykkään FB-sivuista. Jos onni suosiipi, niin toiveissa olisi numero 2 koossa M ja värinä jotain vihreää tai keltaista. :)

  VastaaPoista
 41. Kahdella arvalla mukana, tykkään fb:ssä :) Palkintotoiveena olisi kangaspaketti. Keltainen, ruskea ja violetti on tämän hetkisiä toivevärejä.

  VastaaPoista
 42. Moi, olisin yhdellä arvalla mukana ja jos onni suosii, niin ottaisin mielelläni palkinnon neljä.

  VastaaPoista
 43. Mukana kolmella arvalla.Tykätty ja jaettu facebookissa ja luen blogia. 2. palkinto ois kiva, koko varmaan M,värin saat päättää :)

  VastaaPoista
 44. Olet ihailtavan paneutunut imetyspaitojen tuotekehitykseen. Itselle vielä uusi asia, joten sitäkin mielenkiintoisempaa lukea blogiasi! Osallistun yhdellä arvalla (nimi lukijapaneelissa) ja palkintotoiveena lyhythihainen imetyspaita kokoa L, yksivärinen jos mahdollista esimerkiksi vaaleanpunainen/ruskea/harmaa/violetti. Myös kangaspalkinnolle olisi käyttöä kaikille väreille! :)

  VastaaPoista
 45. Mukana kolmella arvalla (lukija, linkitys ja fb-tykkäys)! :) Toiveessa olisi paita tytölle koossa 86 ja taiteelliset vapaudet jättäisin mielelläni sinulle =)

  Mia/viis viikolla...

  VastaaPoista
 46. Mukana kolmella arvalla (lukija, facebook-tykkäys ja jako omalle fb-seinälle)

  Jos arpaonni suosisi niin palkinnoksi haluaisin imetyspaidan tai tavallisen paidan itselle!

  VastaaPoista
 47. Paljon onnea 1-vuotistaipaleesta. Tykkään sun paidoista. Harmi ku oma imetys on jo harvemman puoleista. Joten palkinnoksi toivoisin numero 2. paitaa aivan itselleni koossa S-M ja värinä ruskea tai keltainen. Olen mukana kolmella arvalla; omaa blogia ei ole, mutta muut kohdat täyttyvät.

  VastaaPoista
 48. yhdellä arvalla mukana ja kangaspakettia havittelen - vihreä, sininen/turkoosi ja punainen olisivat värit jos onni sattuisi vierailemaan mun luona :)

  VastaaPoista
 49. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa tytön paitaa koossa 98 cm, värit ja aihe ihan vapaat.

  VastaaPoista
 50. En omista blogia enkä ole FB:ssa, joten osallistun yhdellä arvalla. Ja sillä arvalla haaveilen itsellni imetyspaitaa, koko olisi XL ja väritoive voisi olla punainen.

  Monipuolinen palkintolista sinulla!

  VastaaPoista
 51. Mukana arvonnassa kolmella arvalla, tykkään fb-ssa ja jaoin omalla sivulla!
  Jos arpaonni suosii niin toiveena ois Maitotyttö, kokoa M tai L ja väritoiveena tuo aivan ihana ruiskukka ois kyl ihan oma suosikki!!

  VastaaPoista
 52. Kolmella arvalla mukana eli luen blogiasi, tykkään ja jaoin fb:ssä.

  Palkintoa numero 3 eli lastenpaitaa lähden havittelemaan mieluusti unisex-värinä (ehkä vihreä?), koossa 98/104 ja kuvaksi kettu ja varpunen. :)

  VastaaPoista
 53. Mukana arvonnassa kolmella arvalla! Palkinnoksi ehdottomasti haluaisin ihanan Maitotyttö imetyspaidan koossa L. Väriehdotuksen sijaan annakin tyyliehdotuksen eli retrohenkinen paita olisi toiveissa.

  Onnea yksivuotiaalle Maitotytölle!

  VastaaPoista
 54. Onnea yksivuotiaalle ja (R)-merkistä! Yks arpa mulle ja jos onni suosii niin aito maitotyttöpaita tietenkin. Koko L ja joku hyvä teksti!

  VastaaPoista
 55. Hei!

  Kahdella arvalla mukana. Liityin lukijakseksi (vaikkakin olen lukenut jo pidempään) ja tykkäsin fb:ssä.. 3 ois toiveissa, koko 104 paloautolla pojalle sopivissa väreissä...

  VastaaPoista
 56. Löysin blogiisi juuri jonkun linkittämän arpamainoksen kautta. Lähden yhdellä arvalla tavoittelemaan 3. palkintoa. Vauhdikkaalle pojalle jotain koossa 98/104. Nyt innokkaana katselemaan millaisia aplikaatioita olet tehnyt:)

  VastaaPoista
 57. 3 arvalla mukaan, liityin lukijaksi, tykkäsin fb:ssa ja jaoin fb:ssa omalla seinällä.

  Toivoisin 2.palkintoa, itselle t-paita kokoa M, väritoiveena kirkas väri, vaikka vihreä.

  VastaaPoista
 58. Kahdella arvalla mukaan, lukijana ja tykkään maitotytöistä fb:ssä. Toiveena itselle paita, koko m, värinä vaikka punasävyinen! :D

  VastaaPoista
 59. Osallistun yhdellä arvalla. Aplikoitu paita pojalle Hotwheels-auton kuvalla, väri vihreä ja koko 122cm.

  VastaaPoista
 60. Yhdellä arvalla osallistun=) 1. palkinto olis kiva, koko 38. Väri vaikka sinapinkeltainen tai ruskea=)

  VastaaPoista
 61. Yhdellä arvalla mukaan! On kyllä niin ihania palkintovaihtoehtoja, että en millään tohtisi valita. Mutta sanotaan nyt vaikka palkinto nro 2, eli paita itselle. Kokona M ja värimaailma retroa :)

  VastaaPoista
 62. Ihana blogi ja upeita vaatteita! Uutena lukijana osallistun arvontaan kaikilla kolmella arvalla (lukijapaneeli, FB-tykkäys ja jakamalla FB-sivun omalla seinällä). Imetyspaita vaikuttaa kerrassaan huipulta, mutta voittotoive on silti tavallinen t-paita (L/XL, Blossom).

  VastaaPoista
 63. Yhdellä arvalla mukana!
  Mieleisin olisi palkinto 3, pojalle 104 cm paita. Kuvatoiveena Myyrä tai joku eläin.

  VastaaPoista
 64. Yhdellä arvalla mukaan. Paita itselle koossa 40 ilman imetysluukkua ja värimaailma musta-valko-puna.

  VastaaPoista
 65. Neljällä arvalla mukana! Ois ihan mahtava saada itselle imetyspaita lehmäapplikoinnilla ja tekstillä ÄITIKKI, olen aina halunnut sellaisen. :D Ja kokohan ois isoin mahdollinen, taitaa olla L? :)

  VastaaPoista
 66. Kahdella arvalla mukana. Lukijana olen ja linkitän omaan blogiini.

  Oon ihaillut noita sun tekemiä lastenpaitoja, joissa on upeita koneapplikointeja, joten jos arpaonni suosii niin palkinnoksi valitsisin lapsen paidan koossa 104cm, poikaväreissä ja kuvatoiveena olisi meidän isin vihreä Sisu. ;)

  VastaaPoista
 67. Kolmella arvalla mukana! Eli tykkäsin fb:ssä, olen lukija, ja linkitin omaan blogiini: http://raitapaituli.blogspot.com/

  Palkintotoiveena tytön pitkähihainen paita koossa 92cm. Väreinä tytön värit (ei tummaa punaista, kaikki muut punaiset ja muut värit käy, mut enempi tytön värinen), ja kuva voisi olla kans joku kiva tyttömäinen. :)

  VastaaPoista
 68. Osallistun yhdellä arvalla! Tavoittelen palkintoa 2, koossa S ja joku pirteän värinen, esim. punainen, keltainen tai oranssi.

  VastaaPoista
 69. Onnea virallistamisesta! Osallistun 1 arvalla kangaspaketin arvontaa,kaikki muut värit käy paitsi ruskea :)

  VastaaPoista
 70. Osallistun kahdella arvalla (olen lukija ja linkitin blogiini) palkinnon 1 arvontaan (koko XL ja väri esim. ruskea)!

  VastaaPoista
 71. Tietysti itselle olisi todella makeeta voittaa jotain :D, koska meillä ei ole imeväistä niin tavoittelen palkintoa nr 2 koossa xl ja lempivärini ovat musta ja vihreä

  VastaaPoista
 72. Kahdella arvalla mukana (lukijana ja tykkääjänä FB:ssa)

  Jos onni kävisi tässä arvonnassa niin toivoisin saavani tytölle jonkinlaisen pupu aiheisen paidan koossa 104cm =) (värillä ei niin väliä kun meillä käytetään niin vihreää kun vaaleanpunastakin)

  VastaaPoista
 73. Moikka!

  Osallistun kilpailuun kolmella arvalla; jaoin sivun Facebookissa ja tykkäsin fb-sivuistasi. :)Ja luen siis blogiasi.

  Jos arpaonni suosii, niin haluaisin lyhythihaisen imetyspaidan, koko on L ja väritoive olisi jotain musta-valko-punaista. Ihastuin kyllä tuohon höpsö hurtta-paitaan, joka sivuillasi on, joten se olisi tietysti mieluinen! ;)

  Terkuin, Noora

  VastaaPoista
 74. Onnea yksivuotiaalle. Osallistun kahdella arvalla kangasarvontaan, pojalle sopivat värit kiinnostavat.

  VastaaPoista
 75. Neljällä arvalla mukana! Palkinto nro3 lasten paita, kokoa 104cm (tai hoikka 110cm) ja kuvatoive tietenkin meidän zorro :D Mun on pakko voittaa, sä oot niin taitava noissa! Värimaailma unisex.

  VastaaPoista
 76. Yhdellä arvalla osallistumassa ja tavoittelen palkintoa nro 3. Lapselle applikoitu paita (koko, kuvan aihe ja väritoive). Koko 104 cm, kuvan aihe Late-lammas ja väritoive sininen/turkoosi. Mieluiten pitkähianenpaita. :)

  VastaaPoista
 77. Osallistun yhdellä arvalla. 2. palkinto olisi kiva, koko L, värinä voisi olla vaikkapa vihreä, ruskea, harmaa tai musta.

  VastaaPoista
 78. Osallistun kolmella arvalla, koska en omaa blogia omista...
  Kangaspaketti olisi kiva poikaväreillä tai esim.ruskea, turkoosi ja oranssi.

  VastaaPoista
 79. Onnea 1-vuotiaalle! :) Arvonnassa mukana 4 arvalla :) Jos onni suosii niin palkintotoive olis nro 4. toiveväreinä turkoosi, vihreä ja keltainen :)

  VastaaPoista
 80. Mukana ahneesti kolmella arvalla :) Tykätty ja jaettu FB:ssä tämän kommentin lisäksi.

  Jos arpaonni on kohillaan, niin toiveeni on 1. Maitotyttö -imetyspaita koossa M. Väriksi käy oikeastaan kaikki muut, paitsi vaaleanpunaisen eri vivahteet.

  VastaaPoista
 81. 4arvalla mukan :) Linkitän blogiini ja tykkäsin facessa jaoin samoin sivujanne ja nyt tänne kommentoin. Imetyspaita koko L/XL, mieluisia värejä oranssi, turkoosi ja punanen :)

  VastaaPoista
 82. Yhdellä arvalla mukana. 1 palkintoa tavoittelen, koko S-M. Mieluisia värejä turkoosi ja punainen :)

  VastaaPoista
 83. Yhdellä arvalla tavoittelen palkintoa nro 3. Koko 146cm, sininen paita ja tytön toivekuva on Pocahontas. Saakohan sitä tehdä? Myyntiin ei, mutta ehkä palkinnoksi = lahjaksi =). Tytöltä kysyin toiveet ja ne oli nämä.

  VastaaPoista
 84. Onnea 1-vuotiaalle! =)
  Kahdella arvalla osallistun, linkitin blogiini.
  4. palkintoa tavoittelen ja tytölle sopivia kankaita toivoisin. =)

  VastaaPoista
 85. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa :)
  Jos onni suosis niin tytölle paita koossa 116cm, kuvaan ja väreihin saisit vapaat kädet :)

  VastaaPoista
 86. Mukaan kolmella arvalla, tykkäilin feissarissa ja jaan sivun kunhan saan tämän lähetettyä! :)

  Jos onni suosii, niin lyhythihainen M-kokoinen maitotyttö <3 Ja värinä voisi olla vaaleanpunaista ja ruskeaa ja tekstiksi se rättiväsynyt ikionnellinen

  Ihania paitoa ja muuta sulla täällä! <3

  VastaaPoista
 87. kolmella arvalla mukana.(lukija/tykkäys fb/jaettu fb) itelle imetyspaitaa tavoittelen koossa s. väri vois olla esim punanen/ruskea/vihreä.. :)

  VastaaPoista
 88. Kahdella arvalla mukana. (lukija ja linkki blogissa) Palkinnoksi toivoisin vaihtoehtoa nro 1 koko S ja väritoiveina keltaista ja ruskeaa.

  VastaaPoista
 89. Kahdella arvalla mukana (linkki blogissa + tykkäys fb:ssa). Palkintotoiveena paita pojalle koossa 86, kuvan ja värin suhteen annan vapaat kädet :)

  VastaaPoista
 90. Kolmella arvalla mukaan lasten paidan arvontaan. Toiveena pusero tytölle koossa 98cm, värivaihtoehtoina keltainen, turkoosi, vihreä ja punainen. Applikoinnin toteutuksen saat päättää itse, mutta joku eläinaiheinen olisi ihana! :)

  VastaaPoista
 91. minä lähden 2 arvalla mukaan. toiveena lastenpusero koko 116cm. värinä sopii mikä vaan.

  VastaaPoista
 92. Mukana ollaan 3 arvalla! :) (lukijana, tykkäämällä fb: sivusta ja linkittämällä blogiini! :)
  (titi-uu.blogspot.com)

  Onneani lähden kokeilemaan pitkällisen mietinnän jälkeen kangaspaketti palkinnolla.
  Väritoiveena on ruskea/keltainen/punainen.
  Myös oranssi, vihreä,pinkki,violetti ja muutkin tyttö/unisex käy, mutta kun kolme väriä pydettiin mainitsemaan niin tuossapa yllä ne :)

  Ihanan inspiroiva blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
 93. Mukana arvonnassa 3 arvalla (lukijana, tykätty ja jaettu facebookissa). =)

  Osallistun 3. palkinnon arvontaan. Koko 110 cm, aihe ja väri jotain prinsessamaista.

  VastaaPoista
 94. Yhellä arvalla mukaan naisten t-paidan arvontaan. Koko S, värillä ei hirveämmin ole väliä, tykkään kaikista väreistä :) (mutta en tykkää tuosta sanavahvistuksesta, neljäs kerta yrittää saada oikein noi sanat!! Kiitti vaan blogger kun olet uudistanut sanavahvistukset, mur:D)

  VastaaPoista
 95. yhdellä arvalla mukana toivomassa kamulle lyhythihaista s-kokoista imetyspaitaa mustana.

  VastaaPoista
 96. Kahdella arvalla mukana aikuisten t-paitaa koossa M/L tavoittelemassa. Lukija olen, tykätty ja jaettu fb:ssä, blogia ei ole ;(
  -ellunlellu-

  VastaaPoista