tiistai 7. helmikuuta 2012

Muskarimekko ja testipaitoja

Muskari siirtyi vuodenvaihteesta uusiin tiloihin, ja siellä on aika vilpoista... Yleensä tyttö on melkoinen kuumakalle, mutta nyt tartti tehdä lämpimämpää vaatetta. Froteinen mekko kokoa 86 syntyi ihanan blossomin ja Kimperin raitojen yhdistelmänä. Taskujen reunat ja helman ajelin ompelukoneen kaksois-overlock-ompeleella.


Lisäksi on tullut tehtyä lisää Maitotyttöjä. Edellisen postauksen yötestiin tarkoitettu paita oli susi, joten piti tehdä uusi. Epäilen kuitenkin hiukan tuota resoriratkaisun toimivuutta yökäytössä: jos tissi pääsee mulahtamaan keskiosan alle, se kastuu ja tuntuu inhalta. Näin ollen tein testiin toisenkin version; vuoritin keskiosankin coolmaxilla, ja käänsin aukkojen reunat vuorin avulla. Käänteet vahvistin framilonilla etteivät pääse lerpahtamaan. Toiveesta vaihdoin näihin kumpaankin luukun reunan kumpparin nappikumppariksi, jolloin kireyden saa säätää oman mielen mukaan. Jos osoittautuu hyväksi, siinä voisi olla hyvä uusi ominaisuus kaikkiin Maitotyttöihin...


Sain toisenkin testaajan: sinne suunnalle lähti  kaksi t-paitaa "mainostekstillä". Näistäkin toinen on resoriversio ja toinen coolmax-framilon-versio. Itse tykkään kyllä resoreista enemmän, mutta jos ne ei toimi yökäytössä niin sitten ei... Luonnonvalkoinen joustis on taattua Royal-tuotteen laatua, puhtaanvalkoinen puolestaan on muualta ostettua, valitettavasti ei niin laadukasta... :P Mutta raitojen kanssa piti olla puhdas valkoinen, joten josko se testikäyttöön kelpaisi.


4 kommenttia:

  1. Hyvä idea laittaa nappikuminauhaa. Saa käyttäjä säädettyä itselleen sopivaksi. Siun tekemistä on kyllä ilo seurata.

    VastaaPoista
  2. Mekko on todella upea ja paidat myös!!!

    VastaaPoista