lauantai 3. marraskuuta 2012

Pipsa Possu

2-weelle synttärilahjaksi 92cm Pipsa Possu -velourmekko. Possun poskelle kävi vähän pöhkösti kun pinkki lanka loppui juuri viime metreillä! Puolet poskesta on siis applikoitu vaaleanpunaisella (pyhäinpäivä ja juhlat tunnin päästä joten minkäs teet)... Hihoihin koitin tuollaista pussimallin leikkausta kun tiedän että tämä on saajalleen vielä jonkin aikaa tosi iso.


Pisara-aukosta pääntiessä tykkään tosi paljon, se on mukava tehdä nauhankääntäjällä, eikä jää sitä sivulle tikattavaa möttiä mikä kääntäjällä tehdessä jäisi ilman aukkoa ja nappia. Inhoan niitä möttejä niin paljon että teen paljon mieluummin renkaana ilman kääntäjää kuin kääntäjällä jos ei ole tällaista "oikotietä" olemassa. Tuon pisaran kiristän vielä nyörillä, jonka pujotan neulalla sisään pisaran kanttauksen jälkeen ennen kaula-aukon kanttausta. Parin pesun jälkeen se istuu jo tosi nätisti (tai varmaan heti jos silittäisi, en viitsi). :)


6 kommenttia:

 1. Wau. Onneks meidän neiti ei nää tätä kuvaa, haluais varmasti tuommosen!

  VastaaPoista
 2. Söpöläinen. Ja siistiä jälkeä :)

  Miulla ei tuo pisara luonnistu, ei millään, ei tasosaumalla, ei 2neulalla, ei millään. Ehkäpä koitan sinun kikkaa.

  VastaaPoista
 3. Ensikertalaisena osuin blogiisi. Olipa ihastuttavaa ja laadukasta trikoo-ompelua! Pohdit muutama postaus sitten ompelutuotteiden hinnottelua. Se oli varmasti valaisevaa monelle käsityötuotteiden himoitsijoille. Mielestäni laadukkaan käsityön hinta pitää olla ihan brändättyjen muotivaateiden hinnoissa. Eikä ne kyllä kovin halvalla irtoa! Ja kuka niistä saa todelliset voitot? Brändin luonut yritys, ei ompelija. Eli brändin luonti on hinnoittelussa A ja O. Ja blogiasi vilkaisseena voin todeta sinulla olevan jo melkoinen brandi. Onnea!!!!!

  www.neulanhaltija.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kiitos Neulanhaltija, kylläpä lämmitti mieltä!! :)

  VastaaPoista