tiistai 6. marraskuuta 2012

Villakettuja

Olen pidemmän aikaa hautonut ajatusta merinovillan applikoinnista... Ja nyt kun tytär tarvitsi uuden yöpuvun oli korkea aika kokeilla! Applikoin ensin hihaan kukkasen, ja kun se onnistui, innostuin tekemään vähän enempi... :D Kuvaamista en malttanut lykätä huomiseen, joten värit on vähän mitä on... 92cm body on siis ruskeaa merino-interlockia, 50cm turkoosia ja oranssia merino-interlockia. Kanttaukset ja applikaatiot molemmissa merino-interlockia. Eli lankoja, neppejä, kokolappuja ja tuotelappuja lukuunottamatta nämä ovat 100% villaa!!! :D


Olen ihan intona, merinovilla on niin maailman ihanin materiaali! Ja kun yövaipatus hoidetaan sisävaipalla ja villahousuilla, villainen body täydentää kokonaisuuden loistavasti: sen sijaan että se levittäisi läpi tulleet pissat (juu säännöllisesti niitäkin tulee kun olen liian väsynyt pissattamaan keskellä yötä ja tuollainen 2v pissaa aika paljon...) se toimiikin lisäeristeenä! :)

11 kommenttia:

 1. Kauniita. Molemmat :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat, jälleen kerran! <3 Niin suloiset, kyllä kelpaisi päiväkäyttöönkin!

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat minunkin mielestäni, niin bodyt kuin applikoinnitkin <3 Pitää itsekin rohkaistua tekemään jotain noista omista muutamasta merinovillapalasta, sillä se todella tuntuu materiaalina aivan ihanalta.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania! Pienten vaatteet on niin suloisia. Itsellä ei vielä jälkikasvua ole, mutta onneksi on kummi- ja sukulaislapsia, joille voi ommella niin ei omat kaapit pursua tulevan varalle hamstrattuja vaatteita :)

  VastaaPoista
 5. ihania! miten ihanat applikoinnit ja kerrassaan loistava idea yöpäksi kestopepulle! :)

  VastaaPoista
 6. villa on ihana! just samasta syystä kuolpuksella on merinosta yöhaalari :) lisä varmistus villapökille eikä peiton vihaaja palelee niin herkästi

  VastaaPoista
 7. Ihania bodyja! Mä en taida uskaltaa merinoa applikoida. Eikö se venynyt yhtään siellä alla?

  VastaaPoista
 8. Kyllä se venyy enempi, mutta sen kanssa pärjää kun tiuhaan nupittaa tukikankaaseen kiinni! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtavan upeita ja se on totta, että merinovillavaatteita ei voita mikään! Meidän kaikki vauvat puettiin ensimmäiset kuukaudet ainoastaan merinovillaan ja voi jumpe, että vauvat voivat hyvin. Kasvoivat kuin pikkukarhut, kun energiaa ei kulut palelemiseen. Neuvolassa aina ihmetelytiin vauvojen kokoa ja rauhallisuutta. Uskon, että hengittävään villaan puettu vauva myös voi henkisesti hyvin, kun olo on kuin lämpimässä kohdussa edelleen.

  Vaikka lapset on jo "isoja" talviaikaan yhä koko katras kulkee merinovilla-asuissa. Itse käytän Ruskovillaa kun en ole törmännyt merinovillatrikoisiin koskaan. Ja kun vaatteet on kerran esikoiselle hankittu ne kiertävät kestävinä vaatteina seuraavalta seuraavalle! Uusia ei ole tarvinnut hankkia.

  Niin ja kestoiltukin meillä on kaikkien vauvojen kanssa merinot päällä ja nukuttu huovuttamani merinopeiton alla. Tuolta blogistani löytyy postaus siitä kuinka loistavia merinovaatteet ovat Lonkkalastavauvoille! Siis oikeastaa ainoita vaatteita joita edes kannattaa käyttää LL vauvalla.

  Eläköön merinovilla!!!!

  VastaaPoista