tiistai 27. marraskuuta 2012

Neljän sauman mekko ja jouluisia Maitotyttöjä


Halusin kokeilla ralliraitaa pystyyn ja muokkasin tähän tarkoitukseen tyttären mekkokaavasta nelisaumaisen. Onnistui yli odotusten!!! :) Helman röyhelö on kiinnitetty ilman käänteitä pelkällä päälipeitetikillä, olisi muuten tullut liian tönkkö kun on joustofroteeta ja framilonia samassa. Hihat on "pillimallia" kun leikkelin ne Maitotyttöjen jämäpaloista eikä sattunut olemaan leveämpää... Hyvin sopii tähän kun on muutenkin superslimmi malli tällä kankaalla, ehkä hieman olisi pitänyt huomioida tuota neuloksen tiukkuutta tähän suuntaan leikatessa... Mutta tyttöä ei ainakaan haittaa joten en valita. :) Kaveriksi mekko sai merinovillaiset housut.


Maitotyttörintamalla Tytti sai valmiiksi kasan mekkoja (8kpl: S, 2xM, M/MAXI, L, XL, XXL, XXL/MAXI) Tanyasumin ihanasta pikkusydän-joustiksesta.


Nämä tulevat myyntiin huomenna 28.11.2012 kello 13:00 hintaan 85€/kpl. Marraskuun loppuun saakka hintaan sisältyy myös postikulut, joulukuun alusta verkkokauppaan lisätään 3€ postit. Näitä tehdään vielä pieni kakkoserä joulukuun alussa kun on nähty mitä kokoja jäädään kaipailemaan....

Loppuun vielä pakko laittaa Tytiltä saatu ihana sovituskuva... Kyllä ne vaan aina näyttää paremmalta ihmisen päällä (sorry rouva Pleksi)... :) Kiitos Tytti!!! :)


7 kommenttia:

 1. Ihania laadukkaita vaatteita jälleen kerran!

  VastaaPoista
 2. Oih, ihana tuo imetysmekko. Minkäkokoinen on mallin päällä oleva mekko?onko nää yleensä millasta kokoa?

  VastaaPoista
 3. Sovituskuva on kokoa S, samoin mallinuken päällä oleva mekko. Mallinukke on oikeasti kokoa XS eli mekko on nukelle liian iso (nipistetty selästä neulalla). Koot on pyritty kaavoittamaa siten, että vastaisi mahdollisimman hyvin "normaalia" kokoa, siis samaa mitä yleensäkin käytät. Tarkempi kokotaulukko löytyy verkkokaupasta:
  http://maitotyttopaidat.fi/kauppa/kokotaulukko.html

  VastaaPoista
 4. Nämä ihanat pikkusydän mekot varmaan jo meni kaikki? Ei kyllä näy edes uusissa tuotteissa verkkokaupan puolella. Ovat kyllä niin suloisia, etten ihmettele, jos kaikki koot menivät muutamassa päivässä.

  VastaaPoista
 5. Pikkusydämet meni kaikki alle puolessa tunnissa... Melko hurjaa! Muutama M-kokoinen tehdään vielä jälkitoimituksena, ilmoittelen taas etukäteen kun ne tulee myyntiin. :)

  VastaaPoista