sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Saumuriharjoituksia

Laskettuun aikaan on nyt kaksi kuukautta ja liivinsuojat on riivanneet mieltä viimeiset kaksi viikkoa... Liekö minun versioni pesänrakennusvietistä? Jostain kumman syystä niitä on nyt vaan ihan pakko tehdä.


Tämä pino siis kaikkineen omaan käyttöön, yksinkertaisesti toteutettuna coolmax + frotee + PUL. Joka pariin ompelin pikkaiset nepparit, sillä en kestä sitä iänikuista parinmetsästystä ja joka paikassa lojuvia yksinäisiä suojia. Nepparin nastapuolen ompelin blogilapun alle, ja olenkin hurjan tyytyväinen miten huomaamattomat nepeistä lopulta tuli. :) Aika namu rivistö kaikkineen, jätemateriaaleista tehty!


Maitotytölle olen myös kaavaillut liivinsuojia, mikä sitten yltyikin varsinaiseksi hifistelyksi... Lisäimuilla, reunaohennuksilla ja kiinnitysnepeillä varustetut liivinsuojat on kyllä kieltämättä ihan järjettömän hyvät, varsinaiset liivinsuojien Porschet, mutta työmäärän takia hinta olisi kympin /pari... :\ Huhhei, ei kait lähtenyt mopo lapasesta? :D Täytyy nyt vielä tuumata asiaa, värväsin jo fb:n puolelta koekaniineita joille laitan testiin tavalliset ja Porschet, kuullaan mitä mieltä rouvat ovat ennen varsinaisen päätöksen tekemistä. :)

Lisäksi muksulle on ommeltu lisää merinovillaista. Tämä lammasneulos on kyllä aivan kertakaikkinen herkku! :) Kanttaukset ja kaikki merinovillaa kuten viimeksikin, yökäytössä toimii todella hyvin!


1 kommentti:

  1. Ihanat villavaatteet ja kivoja liivinsuojia. Minä tein hurjasti liivinsuojia ihan loppuraskaudessa ;)

    VastaaPoista