tiistai 25. joulukuuta 2012

Onkipeli

Tyttäreni 2v2kk rakastaa suuresti kaikenlaisia onkipelejä. Olin jo nettikaupasta klikkaamassa pukinkonttiin sellaista tavallista, kun sain ajatuksen... Voisikohan onkipelin tehdä itse...? Tällainen siitä sitten tuli, ja olikin sitten aattoillan ehdoton hitti! :)
Kalat on ommeltu kaikkein ihanimmista (ja pienimmistä) velour- ja joustofroteetilkuista. Evät on fleeceä, silmät vanhoja nappeja ja suun kohdalle on trikootilkun avulla ommeltu käsin sinkitty metallinen prikka. Onget on pihapajun oksista, matona pinkkiä velouria joka on kuminauhalla kipristetty kippuralle ja sisään piilotettu voimakas magneetti. Laatikko on puuvillakankailla päällystetty pahvilaatikko, kankaat on liimattu ihan tavallisella tapettiliisterillä.

17 kommenttia:

 1. Ihana idea! Ja hienosti toteutettu. Pakko kirjanmerkitä, jos vaikka saisi aikaiseksi itsekin jossain välissä. Siis aivan ihana!!

  VastaaPoista
 2. aivan ihana, ihana, IHANA! loistava idea!!!

  VastaaPoista
 3. Täytyy yhtyä edellisiin! Aivan huippu idea! Ja vielä niin ihania kankaita sekä laatikossa, että kaloissa (:

  VastaaPoista
 4. Aivan loistava idea! Pitää itsekin laittaa toteutuslistalle.

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava onkipeli! Saako ideaa käyttää, jos kummipoika tai tuleva kummityttö innostuu kyseisen tyyppisestä toiminnasta?

  VastaaPoista
 6. Meilläkin asuu pieni kalastaja, ostankin sille jo yhden ongin, muttei kaupan vehje kauan kestänyt. Tällaista voi kokeilla, näyttää ainakin kestävän

  VastaaPoista
 7. Toki saa käyttää ideaa! :) Muuten on kestänyt hyvin, mutta narun solmu tuppaa aukeamaan onkivavan päästä, tarttee porata pieni reikä ja toteuttaa kiinnitys vähän erilailla... Samalla tarttee ruuvata pieni ruuvi onkivavan tyvipäähän niin että saa madon napsautettua sinne kiinni säilytyksen ajaksi eikä mene onget solmuun. :)

  VastaaPoista
 8. aivan mieletön ja niiiiiin paljon kivempi kun kaupan onkipeli :)

  VastaaPoista
 9. Loistava idea ja niin hieno toteutus!

  VastaaPoista
 10. Loistava idea! Ja on paljon persoonallisempi ja söpömpi kun itse toteutit! :)

  VastaaPoista
 11. Tosi kivan näköinen! Tuohon saisi kulumaan mukavasti pieniäkin tilkkuja.

  VastaaPoista