torstai 13. joulukuuta 2012

Ralliraktori

Nyt on venähtänyt lihas lepäilty kuntoon ja jaksan taas kanniskella mahaa! :) Tästä riemastuneena toteutin tällaisen jo "jonkin aikaa" odottaneen projektin: joululahjan eräälle pienelle miehelle.


Traktorin kuva on Valtran sivuilta löydetty otos, vaikkakin sen verran olin ruosteessa että unohdin kääntää kaavan peilikuvaksi osia piirtäessä... Näin ollen valmis traktori on peilikuva. Ajattelin ettei se mitään haittaa, kunnes armas ukkoni näki tämän ja tokaisi että siinähän on pakoputki väärällä puolella... Shit!! No, toivotaan ettei 2,5v lahjan saaja ole yhtä kriittinen...


5 kommenttia:

 1. Voi että, miten ihana! Kuva ja värit ovat just nappiin. Sopivan "hillitty" mutta kuitenkin veikeä, ja nimi kruunaa kaiken. :)

  VastaaPoista
 2. Meitin vanhassa valmetissa pakoputki on muuten just tuolla puolen mitä tuossa sinun kuvassa, että ei se nyt niin paha moka sitten ole laisinkaan ;-)

  VastaaPoista
 3. Hei
  Pahoittelen, että vasta näin jälkikäteen tulen pyytämään lupaa käyttää traktori ideaasi.
  Nimittäin poikani valitsi salmiakkiruutuisen joustiksen ja siihen ralliraita hihat ja näki sitten tämän sinun tekemän ihanan paidan ja halusi samanlaisen. Piirsin vapaalla kädellä täysin mallia ottaen sinun tekemästä traktorista.
  Ja enhän minä aiemmin älynnyt lupaa pyytää =( Pahoitteluni. Toivottavasti ei haittaa tämä törkeä kopioimiseni sinua. Tässä linkki vaatteeseen jonka olen tehnyt: http://hellunkastyot.blogspot.fi/2013/01/paita-ja-pehemialla-kaynti.html?showComment=1358273988781#c3176184965704792069

  VastaaPoista
 4. Ei Hellu haittaa! :) Mulle riittää kun blogipostauksessa on linkki tänne suuntaan, siis että mistä idea on kotoisin. :)

  VastaaPoista