keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Linnunratoja ja sohvalepoa

Katjalta valmistui 10 kpl (XS, S, 5xM, L, XL, XXL) harmaita linnunrata-mekkoja, hinta 85€/kpl. Edelliseen linnunrataan tehtiin sellainen muutos, että hihat laitettiin 100% puuvillatrikoota eli ne pitävät mekon paremmin ryhdissään, mutta ovat sitten myös muuten napakammat.


Oma aikani on kulunut sohvan pohjalla... Onnistuin reilu viikko sitten liukastumaan sen verran että horjahdin ja venäytin yhden tätä valtavaa vatsaa kannattavista lihaksista... Muutaman päivän kypsyttelyn jälkeen tilanne olikin sitten se etten päässyt edes kävelemään, saatikka konttamaan kankaita leikkaamassa tai seisomaan silitysraudan ääressä... Eli en ole ommellut yhtikäs mitään. Onneksi sentään puikkoja saa heiluteltua, muksulle tein parit sukat ja lisäksi olen väsännyt vauvoille myssyjä... Ne on menossa lahjaksi, eli bloggaan sitten kun ei ole yllätyksen pilaamisen vaaraa... ;)


Pöllökuva on kotoisin Ruttu-Nutulta hieman muokattuna. Neuleohjeita etsiessäni törmäsin myös tähän ja olin saada halvauksen, toivottavasti Annika (jota arvostan ja ihailen suunnattomasti) ei ajattele että olen tökerösti kopsinut ralliraidat tuosta... :\ Oppia ikä kaikki, seuraava kuosi tulee olemaan sellainen että ei pitäisi tulla kyllä missään vastaan...

3 kommenttia:

 1. Tuo linnunratamekko on niin kaunis! Upeeta!

  Ihanat pöllövillasukat. Mitä jarrutahnaa oot laittanut pohjiin? Onko kestävää?

  VastaaPoista
 2. Jarrutahna on tätä (huom, löytyy Jämsästä!), kestää kyllä kunhan kuviot on sellaisia sopivan kompakteja. Itse olen vielä neulalla "tikuttanut" tahnan läpi niin ettei jää pelkästään pinnalle kuivumaan.

  http://www.neuleunelmia.fi/sockstop-liukueste-p-810.html

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva juttu Maitotytöstä "Tisseistä tirskui idea" Etelä-Suomen Sanomissa 10.12.2012.

  VastaaPoista