sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Mammavelourit

Millaisia mammahousuja voi käyttää näin kovilla pakkasilla? Pehmoiset ja mukavat, tarpeeksi korkeat että pysyy ylhäällä eikä mahaan tuule. Se on kumma miten pienistä asioista tulee yllättävän vaikeita rv36, yksi näistä on toppahousuissa kumartelu ja ylös rullanneiden lahkeiden oikominen ja tunkeminen töppösiin... Siis housujen pitää olla ehdottomasti sellaiset jotka sujahtaa helposti syrttääntymättä toppahousuun ja huopatossuun!


Pussilahkeissa on resorit, ja vyötäröresori on vahvistettu leveällä kuminauhalla. Ajatuksena että sitten kun maha häviää, näitä voisi käyttää tavallisina pöksyinä kun vaan taittaa resorin kuminauhan leveydeltä kaksinkerroin. Vielä reilu kuukausi niin pääsen testaamaan toimiiko! :)

5 kommenttia:

 1. Voi ihanat....Etkö tee näitä tilauksesta?....

  VastaaPoista
 2. no jopas on mahtavat pökät! ja kuinka kaunis, kaunis masu <3

  VastaaPoista
 3. Todella ihanannäköiset housut! Kyllä kelpaisi (jos olisi tarvetta :) )

  VastaaPoista
 4. Oon seurannut sun blogia pitempään - jo ennen kuin eksyttiin samaan ketjuun kirjoittelemaan. :) Ajattelin vaikka huikkia ja vinkata, jos meidän kuulumisia haluat vaikka enemmänkin lukea.

  Ja ah, ihanan pehmeät ja rennot housut, vaikka väri ei omaan mieleen olekaan. :D

  VastaaPoista
 5. "Ettei mahaan tuule." :D Tiedän kyllä tunteen, mutta nosti silti hymyn huulille, kun toi mieleen muinaisen kommenttisi housujen vetoketjusta... Kyllä oot tehny taas upeita ja kekseliäitä juttuja. Se onkipelikin oli aivan ihana! Jos et ihan kuukauden päästä olis synnyttämässä, niin voitais nähdä, kun ollaan silloin tulossa käymään.

  VastaaPoista