sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Dots n' dotsSannalta punaisia polka-dot-trikootunikoita 3/4-hihalla, kokojakauma 2*XS, 2*S, 2*M, 2*M/MAXI, L, XL, XL/MAXI, materiaali 100% puuvillatrikoo, hinta 75€/kpl. Nämä myydään pienellä alennuksella (norm. 80€) sillä ohjeistusvirheen takia kaula-aukon resori on hieman liian kireä ja rypyttää kangasta jonkin verran (näkyy kuvassa). Mitä itse sovittelin niin päällä tuo oikenee huomaamattomaksi, ainakin jos on tyköistuva koko. :)


Katjalta valmistui lyhythihaisia maxi-dots-froteemekkoja. Näistä tuli niiiin namut!!! :D Kokojakauma 2*XS, S, 2*M, 2*L, XL, XXL, hinta 80€/kpl. Kangas on napakkaa laatua, mikä on huomioitu kaavoituksessa, eli kokotaulukko pitää paikkansa, mutta mekko tuntuu päällä jonkin verran napakammalta. Itse tykkään juuri näistä napakoista tosi paljon, sillä näiden kanssa voi lähteä jopa ihmisten ilmoille ilman rintsikoita... ;) Muutenkin tää vihreä iskee jotenkin ihan erityisesti, pakko oli ottaa sovituskuvaakin... :)


2 kommenttia:

  1. Toi vihreä kieltämättä on ihana :-) Liekö tää "vihreys" nyt iskenyt meihin siksi, että sitä ei tuol ulkona oikein näy?? Kaipaa niin kovasti jo niitä nurmikko tahroja housujen lahkeissa ja sitä ikuista taistelua siitä kuka ajaa nurmikon... Saati sitä keväällä silmujaan availevan koivun aiheuttamaa silmien turpoamista ja allergianuhaa :-D

    Eikä toi kaulus näytä polkadotseissa pahalta! Venyttää vähän enempi silittäessä, jos häiritsee (silittämällä saa monta ompeluvihrettä piiloon)

    VastaaPoista
  2. Voi voi, mun on pakko saada tuo punainen!

    VastaaPoista