sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Siniaalto

Ihmeellinen kuosien piirtelyvimma päällä... Yhdessä vanhassa ryijyssä oli tämän tyylinen värimaisema ja "matemaatikkona" halusin aalloksi ihan tavallisen sinikäyrän. Raporttikoko on 16x16. Jotenkin kovin vinkeän retro lopputulos tuli, tämä olisi joustofroteena aika herkku! :)


Tässä pari muuta väriyhdistelmää vielä kokeeksi... Mitäs tykkäätte? :) Äiti oli sitä mieltä että ihan liian räikeä, isäntä kyseli että milläs happomatkalla sitä on oltu... :D Arvostaisin kovasti myös linkkejä samanlaisiin kuoseihin, eiköhän tämänkin ole joku jo joskus aiemmin keksinyt! :P

11 kommenttia:

 1. No kyllä! Vielä kun otat huomioon sen, että on pieni kummajaisryhmä kaltaisiani, joiden mielestä vähäkin valkoinen on vika vaatteessa, niin hyvä tulee!

  VastaaPoista
 2. Tuohon mustaharmaavalkoiseen tai sinisävyiseen voisin hyvinkin tykästyä. Kuosina kyllä tosi kiva!

  VastaaPoista
 3. ite tykkäisin sinisestä, harmaasta ja vihreestä sini-käyrästä! mutta trikoona...

  VastaaPoista
 4. mahtava kuosi :) sininen ja vihreä parhaat

  VastaaPoista
 5. Upea, ruskea ja vihreä ihan parhaimmat=retroimmat! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan huippu! Tarpeeksi retro, mutta kuitenkin aikuismainen, harvoin tulee vastaan vastaavia. Voi kuinka paljon toivoisin tätä kankaaksi. Ruskea ja vihreä mielestäni kivoimmat.

  VastaaPoista
 7. Mä tykkään valtavasti!! Raidat vois vaan olla vähäsen paksummat

  VastaaPoista
 8. Kunhan nuo foorumimekot ja retrokukka kotiutuu, on maitotyttöjeni saldo 7. Ja ajattelin, että se on sitten siinä. En olisi siis halunnut nähdä tuota ruskeaa ja rakastua. :D

  VastaaPoista