sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lastentautinen äiti

Ristiäisten jälkeen kaaduin sänkyyn lentsun kourissa, kärvistelin viikon kuumeessa ja sain korvatulehduksen. Jippii. Sitten nosti pikkuneidille kuumeen ja oltiin 4 yötä TAYS:in lastenosastolla. Nyt alkaa oleen muu sakki jo terveenä mutta minä senkun kärvistelen korvatulehduksen kourissa, antibioottikuuri ei tuntuisi tehoavan eikä tainnut sairaalan lattialla nukkuminen edistää asiaa... Tietääkseni tämä on elämäni ensimmäinen korvatulehdus, särkylääkettä uppoaa luvattoman paljon ja olo on kertakaikkiaan idioottimainen kun toinen korva on koko ajan umpilukossa. :( Positiivisena puolena tietenkin se, että mieluummin minulla kuin muksuilla...


Riemukukka on odottanut ompelua koko sairastelun ajan, joten nyt viimein sisulla ähersin tyttärille vaatteet. Ihan peruskamaa, mutta on nyt sentäs jotain. :)

8 kommenttia:

 1. Tein vähän aikaa sitten riemukukasta mekon, josta tuli ihan lemppari!
  Toivoisin ruohonvihreänä riemukukkaa =)ja ehkä mustanakin.

  VastaaPoista
 2. Milla, kuten tiedät, tää menee päähän kuin häkä :-) On sen verta ihana kuosi ja paksuus oli kankaassa nyt tosi kiva!

  Punainen olis mun suosikki pohja väriksi ja keltainen kukka, mut metsola teki sen jo, joten ruohon vihreä pohja ja kirkkaan keltai kukka! Tai keltai pohja ja punai kukka... Tai syksyksi sellai murrettu oranssi pohja ja mangon keltai kukka tai... Olishan näitä, kaikki ihania!

  VastaaPoista
 3. Korjaan itseäni... Eihän se metsolan kukk aollut punaisella pohjalla keltaisia kukkia, vaan punaisella pohjalla valkoisia kukkia joissa keltainen keskus. Eli Minun suosikkini kylä olisi kirkkaan punainen pohja ja keltainen kukka!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kangas ja aivan ihana malli mekossa. Onko se jostain vai sinun oma malli?

  VastaaPoista
 5. Riemukukkaahan vois ajatella kolmivärisenäkin, siis että keskustat kolmannella värillä... :) Mun oma tämänhetkinen suosikkiväri olis ehkä oranssi-keltainen! :) Keltaisella pohjalla ruskeat kukat olis kans aika pähee... :D

  Mekon kaava on oma, alunperin ralliraitaa varten viritelty "neljän sauman mekko". Sivusaumoja ei siis ole ollenkaan vaan koko mekko on jaettu tasan neljään yhtä leveään suikaleeseen. Tällä konstilla helman saa levenemään kivasti (sopii erityisesti noihin pystyraitoihin). Tässä kokeilin tavallista hihaa, ja oli vähän hankala kun piti kiinnittää renkaana, raglan toimii paremmin... :P

  VastaaPoista
 6. Kikan idea kirkkaan punaisesta kankaasta keltaisella kukalla olisi varmaan ihana. Tähän kankaaseen soii minusta kaikki retrot värit.

  VastaaPoista
 7. Murrettu oranssi, sellainen ihanan tummahko.

  VastaaPoista
 8. Mä tykkään tästä näin kaksivärisenä ja oranssi olis kaikkien näiden punaisten ja keltaisten kankaiden jälkeen toooosi ihanaa!!

  VastaaPoista