torstai 2. kesäkuuta 2011

Kesä yllätti äidin

Eilen oli 28 astetta lämmintä varjossa. Ihan yllättäen! Eikä lapselle tietenkään ollut mitään kesävaatetta... No, ensimmäisenä piti huitaista kasaan kesävillikset kun ei ollut muita vaippakuoria kuin pitkälahkeisia villahousuja. Näistä tuli tosi hyvät vaikka olikin kamala kiire ja valkoiset langat saumurissa. :)


Materiaalina on Myllymuksujen ruskea merinovilla-interlock, haaroissa kaksinkertaisena. Resorit on ihan tavallista resoria (väri oli muistaakseni tiilenpunainen), halusin napakammat kuin mitä villakankaasta saa, että pysyy kunnolla päällä ilman bodya. Hyvin toimivat tuli, aika näyttää miten pesujutut lähtee rullaamaan, villahousuja kun normaalisti pestään vain hyvin harvakseltaan, ja tuo tavan resori ei tietenkään ole itsestään puhdistuvaa niinkuin villa on...


Eilinen hellepäivä mentiin siis näillä villiksillä ja kevättalvella tehdyllä juhlamekolla. Vastaisen varalta ompelin vielä pöksyille kaveriksi paidan/tunikan/mekkosen (mikä lieneekään korrekti termi?) Lasten Metsolan ruskeasta retropallo-trikoosta. Tätä kaavaa tarttee vähän vielä tuunailla, ja muutenkin on paranneltavaa (kaula-aukko on liian suuri ja helman resori liian tönkkö, lisäksi helma on liian leveä vaikka kertaalleen kavensinkin, kuvassa on alkuperäinen versio taitettuna kapeammaksi), mutta ajaa kyllä asiansa toistaiseksi.


Royal-tuotteesta sain tilattua ihan oikeita painettuja kokolappuja! Paketti tuli eilen, joten olisi ehtinyt tähänkin tekeleeseen, mutta totesin että kesäkuumalla on sitten kuitenkin kivempi tällainen piirretty kokomerkintä, eipähän kutita eikä hiosta niskassa. :)

Tässä vielä koko setti, tytön kasvot on tarkoituksella rajattu pois. Tein blogia aloittaessani sellaisen lupauksen että en laita tunnistettavia kuvia itsestäni enkä lapsestani tänne julkisen netin puolelle, vaikka vaatteet näyttäisikin ehkä paremmilta päällä kuvattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti